#Motosiklet sürücüsünün yerinde siz olsanız ne yapardınız

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Dünyanın En Korkunç Canlı Bomba Şakası 00:32

Dünyanın En Korkunç Canlı Bomba Şakası

Siz olsanız ne yapardınız?..

İnsanların Üzerine Osurup Kaçan Adam 02:50

İnsanların Üzerine Osurup Kaçan Adam

Çok güleceksiniz.Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:56

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sivas'ta bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden olan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sivas'ta geçtiğimiz günlerde İnönü bulvarında meydana gelen motosiklet kazasında, S.B isimli sürücü ağ..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Buz Gibi Serinleten Bungee Jumping Şakası 02:14

Buz Gibi Serinleten Bungee Jumping Şakası

Adrenalin dolu ve bir o kadar da korkutucu spor olan Bungee Jumpingi'i herkes bilir. Bu tehlikeli sporu siz yapıyor olsanız ve tam atladığınızda arkanızdan bağrışlarla beraber bir halat atsalar, siz nasıl hissederdiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Piyango'nun Büyük İkramiyesi Size Çıksa Ne Yaparsınız  Röportaj 14:15

Milli Piyango'nun Büyük İkramiyesi Size Çıksa Ne Yaparsınız Röportaj

Asıl soru geliyor Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yapardınız? Herkesin büyük paralar kazanıp büyük hayalleri var peki bunu bir anda gerçekleştirecek piyango biletine denk gelseniz ve ikramiyeyi kazansanız ne yapardınız ?..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Bu Kazaya Anlam Veremedi! 00:29

Dünya Bu Kazaya Anlam Veremedi!

Bir motosiklet sürücüsünün yaptığı kaza, dünyanın en ilginç kazaları arasına girmesine neden oldu. Dümdüz yolda ilerlerken yol ayrımında başlayan bariyerlere giren sürücü sosyal medyayı salladı. Uzmanlar motosikletlinin ..

Motosikletlinin Yaptığı En Anlamsız Kaza 00:29

Motosikletlinin Yaptığı En Anlamsız Kaza

Bir motosiklet sürücüsünün yaptığı kaza, dünyanın en ilginç kazaları arasına girmesine neden olmuş. Dümdüz yolda ilerlerken yol ayrımında başlayan bariyerlere giren sürücü sosyal medyayı sallamış...

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaya Geçidini Kullanan Motosikletlinin Hazin Sonu 00:44

Yaya Geçidini Kullanan Motosikletlinin Hazin Sonu

Çin'de yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan motosiklet sürücüsünün kafasına rüzgarın etkisiyle yerinden oynayan trafik levhası isabet etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı 00:16

Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı

Romanya'da aşırı süratli bir motosiklet, kavşakta TIR'a çarptı. O anlarsa anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kazada motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı. Şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıld..

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaralı 00:59

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaral

Esenyurt'ta bir araçla kafa kafaya çarpışarak kaza yapan motosiklet sürücüsü, motosikletinin derdine düştü. Kaza yaptığı diğer aracın sürücüsünün, 'senin canın daha değerli' demesine yaralı genç, 'başlarım canıma ağabey,..

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada 00:29

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada

Çin'de 52 yaşındaki kadın motosiklet sürücüsü, viraja girdiği sırada kendisini fark etmeyen ve arkadan gelen bir TIR'ın çarpması ile aracın altında kaldı. Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla kurtulduğu kaza ise güve..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce