#Muazzam görüntüler

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak 00:59

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak

Adana’da akşam saatlerinde yük taşıma arabasına bağlanan buzdolabını 2 kişi motosikletle taşımaya kalkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yolda seyreden bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüyler Ürperten İstismar Haberi 19:52

Tüyler Ürperten İstismar Haberi

''Söylemezsem Olmaz''ın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler tüyler ürpertti... ''Söylemezsem Olmaz''ın ihbar hattına gelen 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar iddiası ve iddiaya ait görüntüler dehşete düşürdü. İddi..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anaokulundaki Skandal Görüntüleri Ortaya Çıkaran Veli Konuştu 17:10

Anaokulundaki Skandal Görüntüleri Ortaya Çıkaran Veli Konuştu

İstanbul'da bir kreşte ortaya çıkan skandal görüntüler toplumda infial uyandırmış, Söylemezsem Olmaz masasında da ele alınmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın peşini bırakmadığı olayda korkunç görüntüleri ortaya çıkaran veli can..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezan Dinmez Bayrak Inmez Mehmetçik Teröristlerden Arındırılan Köyde Ezan Okudu 00:47

Ezan Dinmez Bayrak Inmez Mehmetçik Teröristlerden Arındırılan Köyde Ez

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Mehmetçiğimizin teröristlerden arındırılan bir köyde ezan okuduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı...

Barınaktaki Hayvanlara Gitar Çalarak Onları Sakinleştiren Muhteşem Adam 02:29

Barınaktaki Hayvanlara Gitar Çalarak Onları Sakinleştiren Muhteşem Ada

ABD'de bir barınaktan muhteşem görüntüler! Barınağın çalışanlarından birisi barınağın sakinlerine ücretsiz bir konser verdi. Gitar çalındığı sırada sakinleşen hayvanlar ortaya muhteşem görüntüler çıkarırken uygulamanın d..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asla Başınıza Gelmesini İstemeyeceğiniz Olay Kurye Siparişe Tükürürken Görüntülendi 00:42

Asla Başınıza Gelmesini İstemeyeceğiniz Olay Kurye Siparişe Tükürürken

Geçtiğimiz günlerde Çin'de kaydedilen görüntülerde bir kurye müşterinin siparişine tükürürken görülüyor. Kuryenin bu hareketinin nedeni henüz bilinmezken görüntüler oldukça tepki almış durumda. Türkiye'de de yakın bir za..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komando Timinden Zeybek Şov 00:57

Komando Timinden Zeybek Şov

TSK'nın gözbebeği komandoların, başarılı geçen operasyon sonrası şehir merkezinde zeybek oynadığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda kaydedilen görüntüler büyük ilgi görd..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bollywood Tadında 00:57

Bollywood Tadında

Balili gençler sosyal medya için çektikleri videoda Bollywood filmleri tarzında görüntüler ortaya çıkarmış. Ortaya komik görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek ormanı yakıyordu 01:41

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek or

Akdeniz'de ormanlar cayır cayır yanarken onlar ne yangın tehlikesine ne de canlı hayatına aldırış etti. Eğlence adı altında defalarca havai fişek attı. Ormanlık alanda atılan fişekler yangına yol açtı. Görüntüler İzmir K..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı Anlattı 03:45

Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı A

Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı Anlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele düzenlenen saldırıya katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan MAK Timi'nde görevli iki astsubay..

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası 00:42

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı...

Musul'a Hava Saldırısı 00:46

Musul'a Hava Saldırısı

Musul'a Hava Saldırısı Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresine yönelik hava saldırısının görüntülerini yayınladı. Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresinde bulunan DEAŞ noktalarına hava saldırısı düzenledi. Operasyon k..

Trafikte Kamyon Terörü 00:24

Trafikte Kamyon Terörü

Trafikte Kamyon Terörü İstanbul'da otoyolda bir kamyoncunun trafikteki tehlikeli hareketleri bu kadarına da pes dedirtti. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen kamyon sürücüsü, bir başka sürücü tarafından saniye saniye gö..

Maşa ile Koca Ayı 25. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 25. Bölüm - Mawa Kawa

25. bölümde sihir dolu bir videoya gidiyoruz. Yağmurlu bir günde ayıcık kitap okumaya başlar. Eve gelen Mawa Kawa da kitap okumak ister. Daha sonra, sihir kutusunu açan minik kız sihir yapmaya başlar. Ortaya eğlenceli gö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Metrobüs Durağı Doldu Taştı 00:45

Metrobüs Durağı Doldu Taştı

Zeytinburnu'nda metrobüs durağının dün yaşanan yoğunluğun ardından bu sabah da benzer görüntüler Merter Metrobüs durağında yaşandı...

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı 01:27

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı

İngiltere ve İspanya arasında oynanan hazırlık maçı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Maçta takımını 2-0 öne geçiren golü atan Jamie Vardy attığı gol sonrasında sosyal medyanın yeni akımı olan Günlük hayatın donması harek..

  • Cowboy tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Saz Çalan Sevimli Çocuktan Yav Banane Şarkısı 00:54

Saz Çalan Sevimli Çocuktan Yav Banane Şarkısı

Sosyal medyada paylaşılan, küçük bir çocuğun şarkı söyleyip saz çaldığı görüntüler izleyenleri güldürdü...

  • Cowboy tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce