#Muazzam görüntüler

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı 02:50

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü dolayısıyla megakentte birçok gökdelene dev Türk bayrakları asıldı. Görenleri hayran bırakan manzara havadan görüntülendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniy..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..

Koronaya rağmen! 01:38

Koronaya rağmen!

VAKA SAYILARI ALIP BAŞINI GİTTİ AMA ONLAR YİNE EĞLENCE PEŞİNDEYDİ. YURDUN DÖRT KÖŞESİNDEN EYVAH DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER PEŞ PEŞE GELDİ. İÇLERİNDE BİR TANESİ VARDI Kİ İZLEYİNCE SİZ DE PES DİYECEKSİNİZ..

Mahsun Kırmızıgül Şarkısı ile Müthiş Bir Koreografi Gerçekleştiren Gelin ve Arkadaşları 00:39

Mahsun Kırmızıgül Şarkısı ile Müthiş Bir Koreografi Gerçekleştiren Gel

Gelin ve arkadaşları düğünde Mahsun Kırmızıgül'ün Dinle ile muhteşem bir koreografi gerçekleştirmişler. İşte o görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı 00:15

Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı

Bir tarafta bira içen erkekler, diğer tarafta dans eden kadınlar. Çocuklar da ortalıkta koşturuyor. İşte o bir hayli ilginç görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

İstemeden Artistik Park Eden Kamyonet Sürücüsü 00:17

İstemeden Artistik Park Eden Kamyonet Sürücüsü

Trafikte seyir halindeki kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince ortaya bu görüntüler çıkmış. İstemeden de olsa müthiş bir harekete imza atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti 01:26

Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti

Tokat'ta yayladan dönen koyun sürüsü ana caddeden geçti. Koyunların geçişi sırasında trafik kesildi. Çobanın arkasından yüzlerce koyunun caddede ilerlemesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı...

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti 00:25

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti

Küçükçekmece’de sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, diğer köpeklere dişlerini geçirdi. Köpek sahiplerinin köpeklerini kurtarmak için uzun süre mücadele ettiği görüldü. Dehşete düşürün görüntüler cep telefonu kamera..

Benzini Pompasıyla Birlikte Alan Sürücü 00:14

Benzini Pompasıyla Birlikte Alan Sürücü

Benzin almak için benzinliğe yanaşan sürücü , pompacının işini bitirmesini beklemeyip yoluna devam edince ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi 02:28

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi

Ankara'da bir kişi bir bankayı silahla soymaya çalıştı. O sırada bankada bulunan 66 yaşındaki vatandaş soyguncuya müdahale etti. Boğuşma sırasında yaşlı adam kurşunların hedefi oldu. İşte o görüntüler…..

Şakayı Gerçek Sanan Sevimli Ufaklık 00:14

Şakayı Gerçek Sanan Sevimli Ufaklık

Annesinin kucağındaki ufaklık tabağının gerçekten yenildiğini sanınca ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü 00:17

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde geçtiğimiz günlerde akraba iki aile arasındaki kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı kavgada tarafların uzun namlulu silahlarla çatışması cep telefonlarına saniye sani..

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa... 03:53

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa...

Trabzonsporlu Nwakaeme antrenmanda boşta kaldı, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.....

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi 02:02

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi

Yılbaşı gecesine özel güvenlik tedbirleri en üst düzeyde tutuldu. Deyim yerindeyse resmen kuş uçurtulmadı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğin tüm imkan ve kabiliyetleri, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'..

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu 00:46

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu

Bahçelievler’de polis olma hayali olan engelli çocuk, doğum gününü mahalle muhtarının girişimleri sayesinde görevi başındaki polis abileriyle birlikte kutladı. Polis aracına binerek hayalini gerçekleştiren engelli çocuğu..

Simpsonlar yine bildi 01:23

Simpsonlar yine bildi

KEHANETLERİYLE ÜNLÜ DİZİ SİMPSONLAR, BU KEZ ABD KONGRE BİNASININ İŞGALİYLE GÜNDEMDE... DİZİNİN YILLAR ÖNCE ÇEKİLEN SAHNELERİNDEKİ GÖRÜNTÜLER İLE DÜN YAŞANANLAR ARASINDAKİ BENZERLİK, ŞAŞKINLIK YARATTI.....

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Evi pavyona çevirdiler! 01:27

Evi pavyona çevirdiler!

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ HİÇE SAYANLAR YİNE İŞ BAŞINDAYDI. TÜRKİYE'NİN FARKLI ŞEHİRLERİNDE KAYDEDİLEN GÖRÜNTÜLER YİNE ŞAŞKINLIK YARATTI...

Berberde Saç Yıkatırken Boğula Yazan Maskeli Adam 00:21

Berberde Saç Yıkatırken Boğula Yazan Maskeli Adam

Corona virüs önlemleri çerçevesinde berberler çalışmaya devam ederken. Tıraş olan bir müşteri maskesini çıkarmadan saçlarını yıkattırınca ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüz Filtresi ile Dişlerine Kavuşan Bebek 00:36

Yüz Filtresi ile Dişlerine Kavuşan Bebek

11 aylık olan sevimli bebek annesinin telefonundaki yüz filtresi ile dişlerine kavuşmuş. Bebek dişleri ile ilginç görüntüler oluşturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası! 03:06

Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası!

DAHA DÜN SERBEST BIRAKILAN TECAVÜZCÜYE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA HABERİNİ VERDİK BU EKRANDA.. ÇÜRÜŞÜMÜŞLÜĞÜN GÖRÜNTÜSÜ OLARAK... BU GÖRÜNTÜLER BULAŞICI MAALESEF.. HELE ÇÜRÜMÜŞLÜK CEZASIZ KALINCA YANİ ADALET BEKLETİLİNCE ..

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi 01:40

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi

5 YAŞINDAKİ AHMET'İN HAYALİ POLİS AĞABEYLERİ VE ABLALARIYLA TANIŞMAKTI. BUNUN İÇİN GÜNLERCE GÖZYAŞI DÖKTÜ, O GÖRÜNTÜLER EMNİYET EKİPLERİNE KADAR ULAŞTI,,, POLİS MEMURLARI SOLUĞU AHMET'İN YANINDA ALDI...

Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....

Patron kadın çalışana böyle saldırdı 02:49

Patron kadın çalışana böyle saldırdı

İDDİA DA, GÖRÜNTÜLER DE VAHİM... 'BENİ PANDEMİDE İŞTEN ATMAK İSTEDİLER' DİYEN KADIN, PATRONUN İSTİFA TALEBİNİ REDDEDİNCE SALDIRIYA UĞRADI... TEKME TOKAT DÖVÜLÜP, YERLERDE SÜRÜKLENDİĞİ O ANLAR, GÜVENLİK KAMERALARIYLA DA B..

İstanbul'da iş yeri ve arabalara dadanan hırsızlık çetesi polis tarafından çökertildi 01:21

İstanbul'da iş yeri ve arabalara dadanan hırsızlık çetesi polis tarafı

İstanbul Anadolu Yakası’nın bazı ilçelerinde meydana gelen ‘işyerinden ve otodan hırsızlık’ olaylarına karıştığı gerekçesiyle yakalanan ve hakkında arama kaydı bulunan bir şüpheli tutuklandı. 4 şüpheli şahıs ise adliyeye..