#Muazzez abacı ft ferman akgül her Şeyi yak müzik dinle

Stefflon Don - 16 Shots 03:50

Stefflon Don - 16 Shots

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Hook] No gyal can tell me 'bout my mother 16 shot, we go longer than a ladder Dem nuh fi talk 'bout the real don dada Put body inna pot dem a bun like grabba No boy can diss me or m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maczo - Marilyn Monroe 04:14

Maczo - Marilyn Monroe

PHARRELL WILLIAMS LYRICS Marilyn Monroe [Intro:] Different [Verse 1:] This one goes out to all the lovers What can we do? We're helpless romantics We can not help who we're attracted to So let's all dance, and elevat..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kodak Black - Conscience (feat  Future) [Official Audio] 03:39

Kodak Black - Conscience (feat Future) [Official Audio]

[Intro: Kodak Black] Yeah, Project Baby These streets took my conscience Glee Sniper Gang These streets took my conscience [Verse 1: Kodak Black] Yeah, everybody with me on that same thang I don't gang-bang but I bang b..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Travis Scott - goosebumps ft Kendrick Lamar 04:10

Travis Scott - goosebumps ft Kendrick Lamar

[Intro: Travis Scott] Yeah 7:30 in the night Ooooh ooh [Hook: Travis Scott] I get those goosebumps every time, yeah, you come around, yeah You ease my mind, you make everything feel fine Worry about those comments I'm w..

Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani - The Way feat. Chance The Rapper 04:23

Kehlani - The Way feat. Chance The Rapper

[Verse 1: Kehlani] You so damn important Everything you do shows me you know it Behind it all you are the motive Don’t tell you enough, but baby I'll show it, show it He say the king where he come from Take a young queen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Young Thug All The Time 03:43

Young Thug All The Time

[Intro] (Bricks this shit finna kill these niggas) Tampax pearl young nigga bleedin' on your girl nigga Diamonds and pearls, I'ma go buy me the world nigga Tampax pearl young nigga bleedin' on your girl nigga (Narcos) [..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz] 01:58

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz]

Produced by: Dj Artz Mix & Mastering: Gökhan Güler Artwork: Furkan Akkan Artwork Video: 1998arthur Ferhat Yılmaz; Baltimore İzmir Ghostface Killaz Barbeque, grill ya da mangal Chivas Kamyon tır çeker kangal Sivas Atla..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Irmak Arıcı - Söz Yaşları 02:20

Irmak Arıcı - Söz Yaşları

Söz Yaşları şarkı sözleri ile Gel her neredeysen Kimde söndüysen Doldur gömdüysen Yüreğime karlar yağdı Sen bundan sonra Anca oyalan O sevdan yalan Vallah bıktım söz yaşlarından Acıları aldım sen diye sardım Da..

İbrahim Demir - Çık Gel 04:08

İbrahim Demir - Çık Gel

Çık Gel şarkı sözleri ile... Yıldızlardan da uzak, bir yerde sanki Beni arıyor hissi var sanki Gözlerin benden uzak, gönlümde bir yara Gecenin birinde, yalnızız şimdi Hadi çık gel bana Tükendi bu ömrüm Hadi çık gel ba..

Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..