#Muazzez abacı ft ferman akgül her Şeyi yak müzik dinle

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ 05:48

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ

Dışarda yağmur var aklıma düştün Camlar buğulandı ismini yazdım Sokaklar misali kalbim ıslandı Hasretime düşen acını öptüm Geceye ay düştü yalnızlığıma sen Bahara kır düştü benim gönlüme sen Yollarına umut ektim her g..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn 03:25

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn

Bi' Tek Ben Anlarım’ sözleriyle; Teninin üzerinden kayan bi buzdur Uzak bakışlarım Hiç izlememiş olsaydım bu filmi Canımı acıtırdı Ama seni bilmek Seni bilmek Seni bilmek Beynimde bi kurşun Seni bilmek Seni bil..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Mehter Marşı Dik Dur Eğilme 03:34

Mehter Marşı Dik Dur Eğilme

Dik dur eğilme inananlar seninle Allah'ın emrettiği yolundan geri dönme Dünyada Müslümanlar elem-keder içinde Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı Karşısına dikilmiş bir Osmanlı..

  • PengoTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Telefonunuzla Renkleri Kullanarak Müziği Sağlayan Akıllı Yüzük 01:31

Telefonunuzla Renkleri Kullanarak Müziği Sağlayan Akıllı Yüzük

Akıllı telefonunuzla hem de renkleri kullanarak ve parmağınıza taktığınız yüzükle her an her yerde, herhangi bir nesneye dokunarak müzik yapmanızı sağlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..