#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı 02:10

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı

Antalya'da teröristler roketatarla saldırdı ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı...

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu 01:34

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bağcılar'da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 kişiyi gözaltına aldı...

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı 04:58

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananların, tatilciler tarafından cep telefonuyla kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Rece..

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show) 03:41

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show)

Beyaz, seyircilerden gelen soruları konuklarına sordu ve birbirinden ilginç, bir o kadar da komik yanıtlar aldı!..

  • Cowboy tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırlama Dede Londra'da! - Hayrettin 02:15

Fırlama Dede Londra'da! - Hayrettin

Fırlama Dede'yi kimse durduramadı! Soluğu Londra'da aldı! Londra'yı birbirine kattı! 20.08.2015 günü Hayrettin kanalına yüklediğim 'Fırlama Dede Londra'da!..

  • Cowboy tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu 02:20

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu Futbolda 2017-2018'den itibaren 5 sezonluk Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın hakları ihalesini Digiturk, yıllık 500 milyon dolar karşılığında aldı...

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız 01:03

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsı

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör saldırısının gerçekleştirildiği Adana Valiliğini ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Bakan Soylu, Va..

Ablasını Annesinin Azarından Koruyan Ufaklık 00:55

Ablasını Annesinin Azarından Koruyan Ufaklık

Şaka yollu büyük kızını azarlayan anne büyümüş de küçülmüş ufaklıktan efsane bir tepki aldı. 'No mommie no!' diyerek annesini uyaran ufaklık tüm sevimliliği ile ablasını korudu...

  • Umut Tv tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın 03:33

İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın

Yetenek yarışmasındaki performansı ile izleyenlerin ağızlarını açık bırakan ip cambazı kadından muhteşem performans. İp cambazı kadın yetenekleri ile göz doldururken ipe koyduğu sandalyenin üzerine oturması ile salondan ..

  • Cowboy tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi 01:00

Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi

Galatasaraylı Sabri'nin pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu, Atatürk Havalimanı'na uçak indirdiği anı kayıt altına aldı ve bu görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Yağmur Sarıoğlu'nun paylaştığı görüntüler kısa zamanda ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın 00:15

Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın

Arabası suyun içinde kalınca hemen hızlıca botlarını aldı ve ....haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Çin′de hava kirliliği alarm veriyor 00:52

Çin′de hava kirliliği alarm veriyor

Çin'in Çongçing kentinde şiddetli sis ve hava kirliliği nedeniyle yetkililer kirli hava alarmı seviyesini yükseltti. bu kirlilik gözle görülür hali aldı artık...

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı 00:51

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı

Fransa polisi geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan Nice Saldırısı ile ilgili pazartesi günü 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Savcılık kaynaklarından alınan bilgilere göre gözaltına alınanların saldırıyı gerçekleştiren kişiye do..

Her Gün Oyun Oynamak İçin Mağazaya Gelen Çocuğa Unutamayacağı Bir Hediye Veren Çalışanlar 01:00

Her Gün Oyun Oynamak İçin Mağazaya Gelen Çocuğa Unutamayacağı Bir Hedi

Bu çocuk her gün WiiU oynamak için teknoloji mağazasına geliyordu. Mağaza çalışanları onu mutlu etmek için kendi paralarıyla ona WiiU satın aldı. Dünyada hala bu tip insanların olduğunu bilmek güzel.....

  • PengoTV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Nereye Gidiyor 07:44

AB Nereye Gidiyor

The State of the Union programı Avrupa Birliği’nin haftalık gündemini ele alıyor. Avrupa Birliği ne durumda ? 2016 yılında Avrupa Birliği’nde en çok kullanılan kelime kriz oldu. Avrupa Birliği’ne yönelik güven bunalımı y..