#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..

Alman Vatandaşından Duygulandıran Afrin Yorumu 00:45

Alman Vatandaşından Duygulandıran Afrin Yorumu

Almanya'da torna atölyesinde çalışan bir Türk işçi, Alman olan mesai arkadaşına Afrin Harekatı ile ilgili sorduğu soruya duygulandıran yanıt aldı...

Taksiciden Mehmetçiğe Destek 01:15

Taksiciden Mehmetçiğe Destek

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde taksicilik yapan İbrahim Bakıroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama..

İnşaatta Devrim  Otomatik Sıva Yapma Makinesi 01:13

İnşaatta Devrim Otomatik Sıva Yapma Makinesi

Otomatik duvar sıvama makinesiyle iki saatte bitireceğiniz sıva işlemini, yarım saat kadar kısa sürede bitirebilirsiniz. Sosyal medyaya yüklenen görüntüler kısa sürede bir çok yorum ve beğeni aldı...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Hareketi Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu 00:33

Bu Hareketi Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu

Çin'de otobanda seyreden lpg yüklü kamyon kaza yaptı. Kaza yerinde bir sürücü ise manevra yapmaya başladı. Bu sırada çevreye yayılan lpg bir anda patlayarak alev aldı...

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Rehine Kurtarma Operasyonunda Bir İlk 00:29

Rehine Kurtarma Operasyonunda Bir İlk

Çin'de bir adam, tren istasyonunda kadını rehin aldı. Kadının başına silah dayayan saldırgan, adeta örümcek adam gibi iple aşağı sarkan polis tarafından etkisiz hale getirildi...

Ne güzel bir Hülya'ymış 9 Şubat 2018 Beyaz Show 02:04

Ne güzel bir Hülya'ymış 9 Şubat 2018 Beyaz Show

Hülya Koçyiğit'in fotoğraflarının kolaj olarak hazırlanarak çok özel bir şarkıyla da harmanlandığı video büyük alkış aldı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Koçyiğit, Beyaz'a Neden Tavır Yaptı Beyaz Show 00:43

Hülya Koçyiğit, Beyaz'a Neden Tavır Yaptı Beyaz Show

Beyaz, Hülya Koçyiğit'e oynadığı filmlerden sahneler gösterdi. Sonrasında ise, Hülya Koçyiğit'ten özel bir istekte bulundu. Sahnelerde Hülya Koçyiğit ile özdeşleşen tavrı Beyaz Show'da da yapmasını istedi. Hülya Koçyiğit..

  • BETA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütün Liglerin Bu Haftaki Golleri 11:52

Bütün Liglerin Bu Haftaki Golleri

Gege Marques ceza sahası dışından avladı, Trezeguet'ten akıl dolu gol,Thauvin gelişine harika vurdu,Tüm savunmayı çaresiz bıraktı,Gelişine müthiş gol,Izquierdo göstere göstere attı,Anormal gollerin adamı Shaqiri,Talisca ..

  • OFSAYT tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı 00:25

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı

Mersin'den yolcu otobüsüyle Samsun'a gelen DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen Iraklı 2 kardeş, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekip..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

Oscar Ödülü Verir Gibi Bebek Mevlüdü Yapan Garip Teyze 00:20

Oscar Ödülü Verir Gibi Bebek Mevlüdü Yapan Garip Teyze

Zaman ilerledikçe popüler kültürün kölesi olmamız gelenek ve göreneklerimizi de ele aldı efendim. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suzuki Vitara Çarpışma Testi 02:49

Suzuki Vitara Çarpışma Testi

Suzuki'nin SUV modeli Vitara, yan pelvis hava yastığı, entegre çocuk koltuğu, aktif kaput ve şerit yardımcı sistemi gibi eksik ekipmanları bulunmasına rağmen diğer kriterleri karşıladığı için Euro NCAP çarpışma testlerin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Renault Espace Çarpışma Testi 02:58

Renault Espace Çarpışma Testi

Renault'un fullsize MPV modeli Espace, diz hava yastığı, entegre çocuk koltuğu, aktif kaput ve şehir içi otonom frenleme gibi eksik ekipmanlarına rağmen diğer kriterleri karşıladığı için Euro NCAP çarpışma testlerinden d..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ford Focus'u Böyle İster Miydiniz 00:52

Ford Focus'u Böyle İster Miydiniz

Ford Focus, küçük kardeşi Fiesta'da gördüğümüz RED ve BLACK Edition uygulamasından nasibini aldı. Motor seçenekleri standart modellerle aynı olan RED VE BLACK Focus'larda spor özellikler öne çıkıyor. Alüminyum pedallar, ..

  • BETA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj  Röportaj 02:06

Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj Röportaj

Yeni dizi için sakal bıraktı. Atv'de ekrana gelecek 'Çukurdere' dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, yeni projesi için imaj tazeledi. Yakışıklı oyuncu, önceki gün soluğu yakın dostu Adem Terzi'de aldı. Yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Büyük Aşk Vatan 01:38

En Büyük Aşk Vatan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle En büyük aşk, vatan klibi yayımlandı. Komutanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan klipte, jandarma personelinin zorlu kış şartlarında yür..