#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇ 01:36

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇

Ağustos ayında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıllık sevgilisi Atakan Koru ile geçen Ağustos'ta Edirne Keşan'da evlenmişti. Bugüne kadar sadece d..

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Camide fotoğraf çektiren Erdoğan yürütülen çalışmalara ilgili bilgi aldı. Erdoğan'ın sonraki yapım alışmaları devam eden Taksim Ca..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi 02:40

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi

MHP’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Peki, MHP yönetimi neden böyle bir karar aldı? Cemal Enginyurt bu karara nasıl tepki gösterdi?..

Cüceyi Çocuk Zannederek Kucağına Alan Brezilya Devlet Başkanı 00:09

Cüceyi Çocuk Zannederek Kucağına Alan Brezilya Devlet Başkanı

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro Jair Bolsonaro, cüceyi çocuk zannederek kucağına aldı. İşte o anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti 01:34

Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti

Bulgaristan koronavirüs salgınında Türkiye'den dönüşlerde vatandaşlarına karantina uygulamasını ve test zorunluluğunu kaldırdı. Yüzlerce Bulgaristan vatandaşı sabahın ilk saatlerinden itibaren soluğu Edirne’de aldı...

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı 01:41

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasıını yorumladı. Bayern Münihli yönetici Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. BEŞİKTAŞ'I YAK..

  • OFSAYT tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEM’de otomobil alev alev yandı 03:10

TEM’de otomobil alev alev yandı

TEM otoyolu Düzce kesiminde seyir halindeki otomobil aniden alev aldı. Otomobil alevler arasında kalırken, yaşanan patlamalar yürekleri ağza getirdi...

Siyasette koronavirüs salgını! 01:44

Siyasette koronavirüs salgını!

KORANİVÜRÜS SİYASETİ DE ETKİSİ ALTINA ALDI.. ÖNCE BİNALİ YILDIRIM, ŞİMDİ DE BÜLENT ARINÇ..TESTİ POZİTİF ÇIKANLARA HER GÜN YENİ BİR İSİM EKLENİYOR. CHP'DE DE SALGINA YAKALANANLARIN SAYISI HER GÜN ARTIYOR...

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama 01:21

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, Kırbıs Rum yönetimini ziyareti öncesi yine Türkiye'yi hedef aldı. Yunan cumhurbaşkanı bir kez daha provokatif açıklamalar yaptı, Türkiye için işgalci ifadesini kullandı...

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek 02:27

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek

Yunanistan Türkiye ile kıta sahanlığı görüşmelerini sürdürme kararı aldı. 2016 yılında askıya alınan görüşmeler İstanbul’da yapılacak...

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret 03:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi personeline yapılmak istenilen saldırı girişimi sonrasında, hastaneye ziyarette bulunarak, doktorlardan yaşanılanların detaylarına ..

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor 01:53

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor

Tüketici hakem heyetlerine bu yıl 375 bin başvuru yapıldı. Bunlar arasında liste başında cep telefonu ve ayakkabı yer aldı.....

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı 03:35

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı

Bursa'da evine yemek yemeye giden adam, yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Kadın yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçak..

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü 04:33

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü

Sezon açıldığından bu yana el yakan hamsi fiyatları, denizlerde hamsinin bollaşmasıyla bir günde düştü. Bir günde kilosu 40-50 lira arasında satılan hamsi 20 liraya düşerken, yıllardır görülmeyen kofana balığı da Beylikd..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce