#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi 03:50

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi

Erzurum’da bir vatandaş, kamyonunu satarak karavan minibüs aldı. Köfteciye çevirdiği minibüsüne buzdolabından çay ocağına kadar bir lokantada olması gerekenleri koyan vatandaş, siparişlere yetişemiyor...

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü 02:09

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü

KAPICILAR KRALI FİLMİ SİİRT'TE GERÇEK OLDU. 10 YILLIK APARTMAN GÖREVLİSİ, HEM 5 ÇOCUĞUNU OKUTTU HEM DE ÇALIŞTIĞI SİTEDEN SENELER SONRA BİR DAİRE SATIN ALDI. İŞTE ONUN FİLM GİBİ HİKAYESİ...

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi! 02:06

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi!

OĞLUNUN KAZA GEÇİRDİĞİ HABERİNİ ALMIŞTI. OLAY YERİNDE ÜZERİ ÖRTÜLÜ GENCİ GÖRDÜ, KENDİNDİ KAYBETTİ.. EVLADI ''İYİYİM'' DESE DE BABANIN İNANMASI ÇOK ZAMAN ALDI...

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı 01:41

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasıını yorumladı. Bayern Münihli yönetici Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. BEŞİKTAŞ'I YAK..

  • OFSAYT tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu 01:15

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu

Pentagon, F-35 savaş uçağının üretimini teknik sorunlar nedeniyle süresiz olarak askıya aldı...

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı 02:20

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı

KORONA ÖNLERİNDE, ONLAR PEŞİNDE. MİLYONLAR SALGINI DEFETMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPARKEN ONLAR TERSİNİ YAPTI. BİRİ KAHVEHANESİNİ GİZLİ GEÇİTLERİN ARDINA SAKLADI. DİĞERLERİYSE DAHA DA GARİP BİRŞEY YAPTI VE BASKIN SIRASINDA OY..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayınpeder damat kavgası! 02:12

Kayınpeder damat kavgası!

'KOCAM BENİ DÖVDÜ, REHİN ALDI' DEYİP BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ, ÇIKAN KAVGADA KAYINPEDER DAMADI HASTANELİK ETMİŞTİ.. TABURCU OLAN DAMAT İDDİALARI YALANLADI, OLAN BANA OLDU DEDİ...

Dünya Medyasında Biden Manşetleri 02:14

Dünya Medyasında Biden Manşetleri

ABD'nin 46. başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da görevine başladı. Dünya manşetlerinde Joe Biden yer aldı...