#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Gaziantep'te 10 Dakikada 15 Bin TL Çaldı 02:08

Gaziantep'te 10 Dakikada 15 Bin TL Çaldı

10 Dakika Da Hırsızlık Gaziantep de 04,01,2018 tarihinde saat 06,10 ile 06,20 arası bir şirketin giriş katındaki pencereden kontrolünü yaptrıktan sonra ikinci kat demirsiz pencerenin bir kanadını tornavida ile açıp içer..

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu 16:09

Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu

Dün akşam bir mekanda sahne alan Diva Bülent Ersoy muhabirlerin sorularını yanıtladı. Diva’nın sahnesinde sürpriz bir isim de vardı. Diva Bülent Ersoy dün akşam bir mekanda sahne aldı. İzlemeye gelenler arasında Fatih Ür..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Aydın Espri Yaptım Gündem Oldu 02:16

Aynur Aydın Espri Yaptım Gündem Oldu

Şarkıcı Aynur Aydın, önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi Aydın, yapmış olduğu “Aleyna Tilki artık eve geldiğinde sütyen takıyorum” sözlerine açıklık getirdi. Aleyna Tilki ile yakın dost o..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Patron çalışanın üzerine yürüdü 01:41

Patron çalışanın üzerine yürüdü

PATRONU ÇÖP KUTUSUNA TEKME SAVURDU, BAĞIRA ÇAĞIRA ÜZERİNE YÜRÜDÜ. ARNAVUTKÖY'DEKİ BİR PASTANEDE ÇALIŞAN KADIN İŞ YERİ SAHİBİNİN YAPTIKLARINI AFFETMEDİ. SOLUĞU KARAKOLDA ALDI...

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri 01:40

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, gıda fiyatlarının düşmesi için beş maddelik bir çözüm önerisi hazırladı. Öneride tarladan markete kadar süreçte ÖTV ve KDV oranlarının düşürülmesi ve çiftçiye destek maddeleri yer aldı..

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi 01:40

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi

5 YAŞINDAKİ AHMET'İN HAYALİ POLİS AĞABEYLERİ VE ABLALARIYLA TANIŞMAKTI. BUNUN İÇİN GÜNLERCE GÖZYAŞI DÖKTÜ, O GÖRÜNTÜLER EMNİYET EKİPLERİNE KADAR ULAŞTI,,, POLİS MEMURLARI SOLUĞU AHMET'İN YANINDA ALDI...

Merkel Kısıtlamaları Savundu 01:42

Merkel Kısıtlamaları Savundu

Almanya koronavirüs mücadelesinde kısıtlamaların süresini uzatma kararı aldı. Tepkilere karşı tedbirler yasal dedi. Öte yandan İngiltere koronayla mücadelenin 10 yıl süreceğini açıkladı...

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...

İkiz çetesi firarda... 01:39

İkiz çetesi firarda...

ANNELERİ EVDEKİ KAPALI KAPILARIN SÜREKLİ AÇILMASINDAN ŞÜPHELENDİ, 1 BUÇUK YAŞINDAKİ İKİZLERİNİ TAKİBE ALDI, GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA HAYRETE DÜŞTÜ. İKİZ ÇETESİNİN MARİFETLERİNİ İZLEYİNCE SİZ DE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ.....

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de bir doğal afet daha! 01:45

İzmir'de bir doğal afet daha!

DOĞAL AFETLER İZMİR'İN YAKASINI BİR TÜRLÜ BIRAKMADI, DEPREM, HORTUM DERKEN, KENTİ ŞİMDİ DE FIRTINA VURDU, ÖNÜNE NE KATTIYSA YIKTI GEÇTİ... HAKKARİ'DE FIRTINADAN NASİBİNİ ALDI..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..