#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü 01:38

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü

Çılgın Sedat olarak bilinen şarkıcı Sedat Kapurtu’nun İstanbul’daki evinde yangın çıktı. Ailesi evde bulunan ünlü şarkıcı eşi ve oğlunun tahliye edilmesiyle rahat bir nefes aldı...

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Kulesi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı...

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu 01:20

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece’si Afra Saraçoğlu, önceki akşam ailesiyle birlikte Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Çıkışta objektiflere yansıyan Saraçoğlu, Alp Navruz’la çıkan aşk dedikodularına açıklık getir..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:01

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'nın Akseki ilçesinde, restorandan yapılan hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Jandarma ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolu Gölbaşı mevkisindeki restorandan odun motoru ile elektronik malzemelerin ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı 00:14

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı

Avustralya’da sahibinin markete gidip arabada bıraktığı köpek, beklemekten sıkılınca kornaya basarak sahibini çağırdı. Görüntülere yansıyan olay sosyal medyada büyük beğeni aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

Otobüs önde, yolcu peşinde! 01:37

Otobüs önde, yolcu peşinde!

BİR YOLCU İSTANBUL EMİNÖNÜ'NDE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE BİNECEĞİ OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ DURAĞI PAS GEÇTİ. KOŞMAK ZORUNDA KALAN YOLCU SONRASINDA YAŞANANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDA ALDI. İZLİYORUZ...

Altın yastık altında saklanıyor! 01:54

Altın yastık altında saklanıyor!

TİCARET BAKANLIĞI YAPTIĞI ARAŞTIRMA İLE, TÜKETİCİNİN TASARRUF TERCİHLERİNİ MERCEK ALTINA ALDI. YATIRIM İÇİN ALTIN YİNE ZİRVEDE YER ALIRKEN, YASTIK ALTINDAKİ ALTININ MİKTARI DA DUDAK UÇUKLATTI...

Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti 00:57

Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti

Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Büşra Develi ile Burak Deniz, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Birbirine çok yakıştırılan ikilinin hararetli bir şekilde tartışması dikkat çekti. Ünlü çiftin tartışması kıs..

  • BETA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal Leon Aşkı Neden Tuttu Beyaz Show 02:31

Hilal Leon Aşkı Neden Tuttu Beyaz Show

Beyaz Show'un 16 Şubat konukları olan Miray Daner ve Burhan Kuzum, Vatanım Sensin dizisindeki rollerinin izleyici tarafından neden çok beğenildiğini anlattılar! Hilal ve Leon... Kanal D'nin başarılı dizisi Vatanım Sens..

  • BETA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Ayrılığı hazmedemedi'' 01:53

''Ayrılığı hazmedemedi''

DİYARBAKIR'DA BİR ADAM ESKİ KIZ ARKADAŞININ EVİNİ BASTI, EVDEKİ 4 KİŞİYİ REHİN ALDI, SAATLERCE SÜREN REHİNE KRİZİ ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA SONLANDI. 2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI. İŞTE O KRİZİN TÜM DETAYLAR..

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor 01:25

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Türkiye ile aktif çalışmanın gerekli olduğunu belirtti...

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Çantadaki 100 bin lira yere düştü 02:54

Çantadaki 100 bin lira yere düştü

ÇANTASINDA 300 BİN LİRA VARDI, YOLDA YÜRÜRKEN 100 BİN LİRASINI DÜŞÜRDÜ... İŞTE TAM O ANDA ARKASINDAN GELEN ADAM, YERE EĞİLDİ, DÜŞEN PARAYI ALDI... VİCDAN İLE CÜZDAN, İYİLİK İLE KÖTÜLÜK, SEVAP İLE GÜNAH ARASINDA SINANDI....

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce