#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Jennifer Lopez Las Vegas'ı Salladı, All I Have Konser Serisi (25 02 2018) 10:33

Jennifer Lopez Las Vegas'ı Salladı, All I Have Konser Serisi (25 02 20

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutant virüs “nezle” zannediliyor 01:43

Mutant virüs “nezle” zannediliyor

Virüs gibi koronanın semptomları da değişmeye başladı. Öksürük ve ateşin yerini nezle aldı...

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi 00:44

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yük treni makinisti, iftar saati öncesi bir restorandan verdiği siparişi tren yolu kenarında bekleyen kuryeden aldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi...

Otomobilin üst geçitte ne işi var- 01:36

Otomobilin üst geçitte ne işi var-

ÜST GEÇİDE BIRAKIP KAÇTILAR..ADANA'DA AKILALMAZ BİR OLAY YAŞANDI..ARABALARIYLA OTOYOLDAN DEĞİL DE YAYA ÜST GEÇİDİNİN MERDİVENLERİNDEN İLERLEMEK İSTEYEN İKİ ARKADAŞ KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YEMEMEK İÇİN ÜST GEÇİT KORKUL..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Gizemli hayırsever borçları ödedi! 01:08

Gizemli hayırsever borçları ödedi!

GİZEMLİ BİR HAYIRSEVER, MÜBAREK RAMAZAN AYINDA BAKKALLARI DOLAŞTI... HEM ESNAFIN HEM DE BORÇLU MÜŞTERİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ, HAYIR DUALARINI ALDI..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Korkudan aracında sabahlıyor! 01:30

Korkudan aracında sabahlıyor!

''ESKİ SEVGİLİM BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ,,, KAFAMA SİLAH DAYADI,,, İŞ YERİMDE DAYAK ATIP PARAMI ALDI..'' BU KORKUNÇ İDDİALARIN SAHİBİ 45 YAŞINDA BİR KADIN... O KADIN 15 GÜNDÜR EVİNE GİREMİYOR. KORKUDAN ARACINDA YATIYOR. VE ''..

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

ABD'de otoyolda araç patladı 00:41

ABD'de otoyolda araç patladı

ABD'de arızalanan araç otoyolda alev aldı. Saniyeler sonra yaşanan patlama film sahnelerini aratmadı. Patlama anı başka bir sürücü tarafından kaydedildi...

Sokak sokak annesini aradı 02:18

Sokak sokak annesini aradı

Yürüyüş yapmak için evden çıkan ve 2 gündür kayıp olan 72 yaşındaki Zennure Karaçorlu’nun ailesi beklenen iyi haberi aldı...

Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

IZMiR'DE HAREKETLİ ANLAR 00:59

IZMiR'DE HAREKETLİ ANLAR

BIÇAKLI SALDIRGAN ENGELLİ MEMURU REHİN ALDI...

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Tavuğun fiyatı kanatlandı! 02:23

Tavuğun fiyatı kanatlandı!

KASAPLARIN TAVUK REYONUNA ETİKET YETİŞMİYOR. BONFİLE, BUT, KANAT HEPSİNİN NEREDEYSE HER HAFTA FİYATI ARTIYOR. TABİİ BU ARTIŞTAN DÖNER DE NASİBİNİ ALDI. FİYATLARDAKİ SON DURUMA BAKALIM......