#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği İle Büyüledi 16:49

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği

Atv'nin reyting roketmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali yapmasıyla oyuncular soluğu tatilde almıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova ile zirveye taşınan isimlerden olan Hilal..

  • BETA tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

Taciz şüphelisine linç girişimi! 01:22

Taciz şüphelisine linç girişimi!

Küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsa linç girişimi! Polis mahallelinin elinden zor aldı..

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı! 02:41

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı!

GÜNDÜZ VAKTİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİNİ SOYMAYA KALKAN HIRSIZ, ÇALIŞANLAR ONU FARK EDİNCE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ARKASINA SAKLANDI... YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÖFKELENDİ... ELİNE ÇEKİCİ, KESERİ ALDI, GÖRDÜĞÜ HER ŞEYİ PARÇALADI..

Mahallede ''ağaç'' isyanı 01:33

Mahallede ''ağaç'' isyanı

'AĞAÇ KATLİAMI' İDDİASI KÜTAHYA'DA BİR MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRIDI.... AĞAÇLARIN KESİLİP SİTE YAPILACAĞINI DUYANLAR SOLUĞU O ARAZİDE ALDI. GÖRDÜKLERİ MANZARA HEPSİNİ YIKTI. ŞOKUN BİTTİĞİ YERDE İSYAN BAŞLADI...

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Hanzo demek hakaret değil! 02:09

Hanzo demek hakaret değil!

ARKADAŞINA HANZO DEDİĞİ İÇİN HAPİS CEZASI ALDI. CEZAEVİ YOLU GÖRÜLMÜŞTÜ Kİ, İYİ HABER İSE YARGITAY'DAN GELDİ. O KELİME, HAKARET SAYILMADI.....

YOLCU OTOBÜSÜ ALEVLERE TESLİM OLDU 01:09

YOLCU OTOBÜSÜ ALEVLERE TESLİM OLDU

SEYİR HALİNDEKİ OTOBÜS KAVŞAKTA ALEV ALDI, YOLCULAR SON ANDA TAHLİYE EDİLDİ..

İsrail güçlerinden Mescid-i Aksa'da Filistinli engelli gence saldırı 01:49

İsrail güçlerinden Mescid-i Aksa'da Filistinli engelli gence saldırı

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'nın avlusunda Filistinli engelli bir gence saldırarak gözaltına aldı...

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler 02:42

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler

Bursa'da bir iş adamının el ve ayaklarını bantlayarak 12 bin dolar ve cep telefonunu gasp eden şüpheliler kayıplara karıştı. O ânlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra harekete geçen Cinay..

İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu 01:53

4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu. Polis, cinayet şüphesiyle yaşlı kadının oğlunu gözaltına aldı...

98 kilodan 58 kiloya indi 02:25

98 kilodan 58 kiloya indi

MELİSA BÜYÜKKAFES, 98 KİLOYDU. SEVGİLİSİNİN TEK BİR CÜMLESİNE SİNİRLENİP HAYATININ KARARINI ALDI. TAM 40 KİLO VERİP YEPYENİ BİR YAŞAMA MERHABA DEDİ...

SATIRLA AĞABEYİNİ KESTİ 01:19

SATIRLA AĞABEYİNİ KESTİ

Edirne'de börekçi dükkanı işleten kardeşler arasında çıkan kavgada Şenol S., ağabeyi Tuncay S.'yi satırla yaraladı. Tuncay S. hastaneye kaldırılırken, polis Şenol S.'yi gözaltına aldı...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Gümüşün ''altın'' çağı 02:14

Gümüşün ''altın'' çağı

BİR ZAMANLAR DÜĞÜNLERİN OLMAZSA OLMAZIYDI, AMA FİYATI KATLANINCA ARTIK ALTIN TAKININ YERİNİ GÜMÜŞLER ALDI... DAVETLİLER YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE GÜMÜŞ GRAM, BİLEZİK, KOLYE TAKMAYA BAŞLADI.....

''Altın''dan hırsızlık çıktı! 01:32

''Altın''dan hırsızlık çıktı!

KUYUMCUDAN ÇEYREK ALTIN ALDI... PARA ARKADAŞIMDA KALMIŞ NUMARASIYLA DIŞARI ÇIKTI, SUÇ ORTAĞIYLA MOTOSİKLETE BİNİP KAYIPLARA KARIŞTI. POLİS İKİ HIRSIZI OLAY YERİNİN YAKININDAKİ BİR KIRAATHANEDE YAKALDI...

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..