#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Altın dediler bakır çıktı 02:17

Altın dediler bakır çıktı

YEDİĞİ DOST KAZIĞIYLA YIKIM YAŞAYAN BİR ADAMI GETİRECEĞİZ EKRANLARINIZA.. ÇOK GÜVENDİĞİ ARKADAŞININ TÜM ANLATTIKLARINA İNANDI... İDDİAYA GÖRE ETRAFTAN BORÇ PARA BULUP O ARKADAŞINDAN 1 KİLO ALTIN SATIN ALDI... AMA ALTINL..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı 01:25

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı

Rusya, Seyir füzeleri ile Ukrayna topraklarını hedef aldı...

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı 01:20

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı

İSTANBUL KARTAL'DA YOLCU DOLU MİNİBÜS, BİR ANDA ALEV ALDI.. DAKİKALAR İÇİNDE DE KÜLE DÖNDÜ. YOLCULAR CANINI ZOR KURTARDI.....

10 Liralık Halı İzdihamı 01:36

10 Liralık Halı İzdihamı

İSTANBUL ÜMRANİYE'DE BİR MAĞAZA AÇILIŞA ÖZEL 10 LİRAYA HALI SATTI... İNDİRİMİ DUYAN SOLUĞU MAĞAZADA ALDI... HAILLAR KAPANIN ELİNDE KALDI...

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Neden Boşanıyoruz 01:58

Neden Boşanıyoruz

TÜRKİYE'DE ÇİFTLER EN ÇOK SORUMSUZLUK VE İLGİSİZLİK NEDENİYLE BOŞANIYOR. TÜİK AİLE YAPISINI ARAŞTIRDI; BU ARAŞTIRMADA DİKKAT ÇEKEN BAŞKA VERİLER VE SONUÇLAR DA YER ALDI...

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 02:16

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ RAMAZAN PİDESİNİ EVDE YAPMAK MÜMKÜN MÜ? SHOW HABER EN LEZZETLİ PİDENİN TARİFİNİ İŞİN UZMANINDAN ALDI...

Tarihin En Acı Biberi 01:53

Tarihin En Acı Biberi

RAMAZANIN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE SEMT PAZARLARI HAREKETLENDİ... TÜRK MUTFAĞININ ASSOLİSTİ DOMATESE SON 7 YILIN EN BÜYÜK ZAMMI GELDİ... BİBERİN ETİKETİNİ GÖREN ŞOK GEÇİRDİ... KİMİ SADECE BAKTI, KİMİ DE KİLOYLA DEĞİL, GRAML..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı 01:30

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde olan bir lüks otomobil, nedeni bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Aracın alev alev yanma anı ise kameraya yansıdı..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı 00:55

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon anı polis kamerasına ya..

Çiftliğe hırsızlar dadandı 01:29

Çiftliğe hırsızlar dadandı

ANTALYA'DAKİ ÇİFTLİĞE HIRSIZLAR DADANDI... LEVHASI, GÜBRESİ, BAHÇE MALZEMELERİ BİR BİR ÇALINAN MEHMET BÜYÜKAVCI SIRADIŞI BİR ÖNLEM ALDI... KAPISINA TABANCALI UYARI LEVHASI ASTI.....

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....