#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video) 04:25

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video)

Haberin bile yok Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzluğa saplanan bir..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas 03:28

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas

Karakaş Gözlerin Elmas türkü dinle Ali Ercan Karakaş Gözlerin Elmas Bu Güzellik Sen De Kalmaz Pişman Olun Kimseler Almaz Annene Bak Gör Halini Gel Güzelim Beni Yakma Seni Seven Kalbi Yıkma Allah Dahi Kalbi Yıkma..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce