#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun 04:34

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun Dinle Bir yar sevdim kaşı kara Saramadım doya doya Alıp gitti seni benden Helal olsun Ankara'ya Hadi aşkın öyle olsun Gene de canın sağolsun Yar etmedi seni bana Ankara'ya helal olsun S..

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix) 05:37

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix)

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım..

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım 03:31

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım

Aylin Coşkun - Çalkala Dinle Şarkı Sözleri Hepimize iyi kötü birşeyler oldu Bir sana olmadı hayret Sen gerine gerine dolaşırken Biz hayat kavgasında ha gayret Biz elimize gözümüze bulaştırdık Azıcık yoldan çıkınca ..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan İçin Yürek Burkan Sözler 17:20

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan

Usta sanatçı Çolpan İlhan, vefatının beşinci yılında mezarı başında anıldı. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kerem Alışık, annesi için duygusal bir yazı kaleme aldı. Alışık, annesiyle fotoğraflarını paylaşar..

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu 03:33

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu

Gül Kurusu şarkı sözleri ile Gül kurusu sevgin var bak bende Yaprağından tutsam dökülecekler elime Tomurcuk vermiştin sen bu sevgiye İnanmadılar senin açan o çiçeğine Dikenleri var kanarsın canın acır ağlarsın Se..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..