#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan İçin Yürek Burkan Sözler 17:20

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan

Usta sanatçı Çolpan İlhan, vefatının beşinci yılında mezarı başında anıldı. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kerem Alışık, annesi için duygusal bir yazı kaleme aldı. Alışık, annesiyle fotoğraflarını paylaşar..

  • BETA tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz 03:38

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri BAZEN KÜSTÜK, BAZEN BARIŞIK YETERDİ BİZE EN UFAK BİR IŞIK DEĞİŞEN NE ŞİMDİ BANADA SÖYLE BELLİKİ KARARLISIN, OZAMAN İYİ DİNLE DOLMUYOR YERİN, DOLMASINDA VARSIN..

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belkıs Özener  Damarımda Kanımsın 02:53

Belkıs Özener Damarımda Kanımsın

Sen uzaklarda değil Damarımda kanımsın Ben sensiz yaşayamam Hayatımsın canımsın İste kölen olayım İstersen öldür beni Başkasını seversen Bil ki yaşatmam seni İnan yaşatmam seni Bilmeden kırdım seni Bilerek asla olmaz ..

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977 04:05

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977

İlkbaharın yemyeşil, Renkleri gözlerinde, Nisan yağmurlarıyla, Gelen bereketsin sen. Coşkun bir su gibisin, Duyguların derinden, İklimler ötesinden, Derlenmiş buketsin sen. Çalsam bir gün kapını, Bir ışık demeti..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Ali Kınık -  Son Bir Defa 04:47

Ali Kınık - Son Bir Defa

Ali KINIK ---- Son Bir Defa Yapım -- BALLAD MUSİC Prodüktör ----MUHAMMET ALPEREN İRMİKCİ Albüm --- ALİ AYŞEYİ SEVİYOR Söz- Müzik --- ALİ KINIK SON BİR DEFA Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zara - Çemberimde Gül Oya 03:39

Zara - Çemberimde Gül Oya

Zara - Çemberimde Gül Oya Türkülerle Türkiye (17 Çanakkale) Albümünden... Türkü Sözleri Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Al beni kıyamam seni Pembe gül idim soldum Ak güle ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem 04:22

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem

Mustafa Topaloğlu - Eminem - Sözleri sabahtan gördüm seni, çok beyaz geldin bana. konakta mı büyüdün oy oy emine'm, güneş değmemiş sana güneş değmemiş sana. parmağında yüzükler kolunda bilezikler, oy sana dolanayı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne 02:32

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne

Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu Beye ferman olurmu Ben yandım küle döndüm Küle derman..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..