#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser 00:31

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder 03:33

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım 03:09

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım

Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Çaldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gülleri Solmadan Son Gecenin Sabahı Olmadan Yokluğumun Fark..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin 03:04

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin

Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasan da geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm 03:45

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm

Sensiz yarım kaldım. Bunu yalnız sen bilirsin. Sensiz solup gittiğimi Kimse bilmez ama sen bilirsin Yağmurda seni düşünüp Gözü yolda bekleyen sen değilsin O Ceylan gözlerini süründüren sözlerini sevdim amma Artık sensiz ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..