#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi 03:23

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi Dinle Özgürlük Hapishanesi şarkı sözleri ile Kendi yolunu kaybediyorken Mutlu zannedip üzülüyordun Cevapların seni kızdırıyorken Ruhunu kaybetmiş hissediyordun Fırtına kopuyor içind..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Mehtap Meral - Dağınık Aşk 03:50

Mehtap Meral - Dağınık Aşk

Mehtap Meral - Dağınık Aşk Dinle Dağınık Aşk şarkı sözleri ile Yine yalnızlık sarıyor beni Aşk gitti gölgesi bendedir Gelip geçtiğim bütün aşklardan Senin sözlerin benim ezberimdedir Yar sözüne kandım Ben seni şiir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler 05:29

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler Dinle Söz & Müzik: Kemal Çetkin Düzenleme: Sıcak Yönetmen: Eren Özsan Ayrılıktan Hatıra İzler şarkı sözleri ile Bu hikaye nasıl biter, nasıl sonlanır bilmem Ayrılıktan hatıra izler ak..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selçuk - Ayrılıklara Dair 03:46

Selçuk - Ayrılıklara Dair

Selçuk - Ayrılıklara Dair Dinle Ayrılıklara Dair şarkı sözleri ile Bana seni sordu bugün gittiğimiz yerler Boğazdaki gemiler, arabalar, evler Küçücük kalplerin içinde gizli galiba devler Kimseler bilmeden kocaman sev..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor 04:17

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor Müzik Dinle Şarkı sözleri Nasıl zor söyleyememek içimdekini Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem Nasıl kor dön diyememek içimde kilit Elinsin bir daha ismini hecelemem Adın g..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..