#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim 05:08

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara Varamadığım sual edip derdi soranlara Bin dert yükledim aşikar duvarlara Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Ne..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna - We Found Love 04:35

Rihanna - We Found Love

We found Love (Intro) It's like you're screaming, And no one can hear. You almost feel ashamed That someone could be that important, That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts..

  • PengoTV tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

Hamdiye Mutlu -  Denize Dalmayınca 03:11

Hamdiye Mutlu - Denize Dalmayınca

Denize dalmayınca Bir balık almayınca Biz burdan kalkmayız Gök kandil olmayınca Aman aman Alim nerdesin Aman aman kaldır camın perdesin Aman aman benim gibi dertli misin Denize dalayım mı Bir balık alayım mı Ay battı g..

Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara 03:51

Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Farkındasın 03:28

Elvan Günaydın - Farkındasın

Biliyorum bu aşkın farkındasın Şimdi yanı başımda olsaydın. Gözlerinle alev alev yaksaydın İçimdeki aşkı sende tatsaydın. Gel desem gelemezsin bilirim Sev desem sevemezsin bilirim. Üç beş günlük değil hayallerim ..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar 04:02

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar

Sus konuşma dinlemek istemiyorum seni Bunca yıl söylediğin yalanların bana yetti Anlamı yokmuş aslında Kalp herşeyin farkında Gözü kör olan benmişim Hepsi yalanmış aslında Aşk buraya kadar Gerisi boş anla Kalp ölene kada..

Kemal Doğulu - Oynuyorum 03:40

Kemal Doğulu - Oynuyorum

Çok farklı degilmiydik biz eskiden, zaman mı düşman neydi yitip giden. Ya ben fazla kotumserdim çok Ya da sendin erken pes eden Yine de oynuyorum seni görünce Altmış yetmiş seksen, ah bir de sen benim içimi görsen ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce