#Muazzez abacı seni kimler aldı müzik dinle

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı 04:04

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı

Biri Var mı? Şarkı Sözleri İle Tamam bitti özlemeyeceğim Seni artık beklemeyeceğim Hiç yoktun öperken bile Doyuramadın zayıf ruhumu Bir yerlerde gülermişsin Hep sarılıp öpermişsin onu Gören olmuş, duyan olmuş Mutluym..

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm 03:50

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm

Yoluna Düştüm şarkı sözleri ile Yağmurum olsan da yağsan dudaklarıma Güneşim olsan da vursan tenime Denize çalan o güzel gözlerine Feda ettim kendimi bir tek sözüne Yoluna Düştüm Acıma bana ölmüşüm Sebebi gülüşün, öpüş..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Simge - As Bayrakları 03:15

Simge - As Bayrakları

As Bayrakları şarkı sözleri ile Nasıl bilecekler seni yaşamadan Sensizliğin acısını En sevdiğim düşler Öper birer birer Gidiverir acımadan Aaaaaah ahhhh Aramıyor sormuyor Hikâyemden hiç düşmüyor Aaaaaaah ahhhh Bı..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:42

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana bir tanem Alıştım her gün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten Daha zor geliyor A..

Emrah - Belalım Benim 05:56

Emrah - Belalım Benim

Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsa..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zerrin Özer - Anılarınla Gel 04:46

Zerrin Özer - Anılarınla Gel

Zerrin Özer - Anılarınla Gel Şarkı Sözleri bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar 04:22

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar Şarkı Sözleri Beni bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demiyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Kalbim yerin..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce