#Muazzez ersoy kader diyemezsin muhteşem yorum

Havai Fişek Görüntülü Gibi Denizanası 01:16

Havai Fişek Görüntülü Gibi Denizanası

Revillagigedo Takımadalarında denizin 1200 metre altına dalan araştırmacılar, görsel açıdan muhteşem bir olayla karşılaştı. Halitrephes maasi denizanası ile karşılaşan araştırmacıların kaydettikleri görüntülerdeki hayvan..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Restoranın Kapısından Çevrilen Adamın Ders Vermesi 03:00

Restoranın Kapısından Çevrilen Adamın Ders Vermesi

Coby Persin muhteşem bir sosyal deneye imza atarak, insanları dış görünüşüne göre yargılamanın ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Coby evsiz gibi giyinerek gittiği restoranın kapısından dahi içeri al..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Hafta Göremediği İnsan Dostuna Kavuşunca Sevinçte Havalara Uçan Golden 01:00

2 Hafta Göremediği İnsan Dostuna Kavuşunca Sevinçte Havalara Uçan Gold

İki hafta kadar evden uzaklaşan Oliver isimli Golden'ın insan dostu, eve döndüğünde muhteşem bir karşılama yaşadı. Köpek tarafından muhteşem bir şekilde karşılanan kadın dakikalarca sevgi seline maruz kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Anne 50 Çocuk +1 Kromozom 04:38

50 Anne 50 Çocuk +1 Kromozom

+1 kromozomlu çocuklarıyla araç içinde karaoke yapan annelerden muhteşem anlar! Dünya Down Sendromu Günü için hazırlanan videoda 50 annenin çocuklarıyla muhteşem anlarına tanıklık edeceksiniz. ????..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lider Duruşu Sergileyen Goril 00:58

Lider Duruşu Sergileyen Goril

Afrika'da bulunan Serengeti Ulusal Parkında bir goril ailesinin karşıdan karşıya geçişini kaydeden belgeselciler muhteşem bir ana tanıklık etmişler. Yolun ortasında muhteşem bir Lider duruşu sergileyen goril ailesinin gü..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Jale Sahnede Dinleyenleri Büyüledi 01:24

Jale Sahnede Dinleyenleri Büyüledi

Jale'nin Muhteşem Performansından Görüntüler Sizlerle.....

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Aşk tesadüfleri sever 12:23

Aşk tesadüfleri sever

( Ask Hikayeleri) Selda & Taner..

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Nankör Köpek, Neyin Eksikti 01:25

Nankör Köpek, Neyin Eksikti

Kader Bağlayınca , Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Fotoğrafçı delikanlı ve çiçekç..

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihat Hatipoglu Sohbeti 1:26:59

Nihat Hatipoglu Sohbeti

Ölüm Anı Ne OLacağız, Neler Yaşıcağız Aklımızdaki Tüm Soruların Cevabı......

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.351 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..