#Mucadele suresi meali

İnanç Dünyası 10.Bölüm 28:47

İnanç Dünyası 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde; Kalem Suresi 1-34. ayetleri ve ayetlerin Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Hz. Muhammed'in ağaç dikme konulu hadisi ve tatlı dil güler yüz konuları işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 11.Bölüm 31:28

İnanç Dünyası 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; Zümer Suresi 53-63. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca ahiret, gıybet ve yalan konuları işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 12.Bölüm 29:11

İnanç Dünyası 12.Bölüm

Programın 12. bölümünde; Şura Suresi 1-9. ayetleri ve ayetlerin Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca lüks, israf, kötülük ve öfkeyi kontrol etme konuları işlenmektedir...

İnanç Dünyası 17.Bölüm 32:32

İnanç Dünyası 17.Bölüm

Programın 17. bölümünde; Müzzemmil Suresi 1-19. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre, Mevlana ve Hz. Muhammed konuları işlenmektedir...

İnanç Dünyası 20.Bölüm 32:08

İnanç Dünyası 20.Bölüm

Programın 20. bölümünde; Fecr Suresi'nin 15-30. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca hac ibadeti konusu işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 25.Bölüm 32:03

İnanç Dünyası 25.Bölüm

Programın 25. bölümünde; Ali İmran Suresi 146-148. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca vakıflar konusu işlenmektedir...

İnanç Dünyası 29.Bölüm 41:34

İnanç Dünyası 29.Bölüm

Programın 29. bölümünde; Tevbe Suresi 123-129. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıvca aile haftası ve aile kurumu konuları işlenmektedir..

İnanç Dünyası 31.Bölüm 38:06

İnanç Dünyası 31.Bölüm

Programın 31. bölümünde; Mehmet Özkan'ın Hac Suresi 11-17. ayetleri ve Tükçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Kutsal Yolculuk belgeseline de yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 33.Bölüm 28:00

İnanç Dünyası 33.Bölüm

Programın 33. bölümünde; Leyl Suresi ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca sosyal yardımlaşma ve kurban konuları işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 34.Bölüm 31:04

İnanç Dünyası 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Tarık Suresi'nin 1-17. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 36.Bölüm 36:04

İnanç Dünyası 36.Bölüm

Programın 36. bölümünde; Fetih Suresi 1-10. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Hacı Bektaş-ı Veli işlenmektedir...

İnanç Dünyası 38.Bölüm 28:53

İnanç Dünyası 38.Bölüm

Programın 38. bölümünde; Kaf Suresi 16-29. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca din eğitimi konusu işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı 00:45

Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı

Kadın sürücü otoparktan arabasını çalmak isteyen hırsıza verdiği mücadele ile sosyal medyayı salladı. ABD'de yaşanan olayda büyük mücadele sonrası kadın sürücü hırsız ı durdurmayı başarıyor...

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..