#Mucİze gerÇekleŞtİrdİ

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti 01:13

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti

Elektrikli uçan taksiler yapılan test uçuşlarında iniş ve kalkışları başarıyla gerçekleştirdi. Alman bilim insanları bu araçların normal taksilerden daha ucuza yolcu taşımasını hedefliyor. Peki, Alman hava sahasında bö..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Survivor 2017-Alp Kırşanla Elif Arasında Güldüren Diyalog 02:21

Survivor 2017-Alp Kırşanla Elif Arasında Güldüren Diyalog

Anlat Bakalım'da Ogeday'la birlikte yarışan Elif, kelimeleri anlatamayınca süresi bittikten sonra renkli bir sohbet gerçekleştirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi 01:00

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi

Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Mus..

  • JokerS tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Ağlattınız be! Atatürk Heykelinin Elini Öpen Çocuklar 00:41

Ağlattınız be! Atatürk Heykelinin Elini Öpen Çocuklar

Edirne'de kaydedilen görüntülerde bir sanat galerisinin önündeki Atatürk heykeline yaklaşan çocuklar izleyeni duygulandıran bir hareket gerçekleştirdi. Yoldan oyun oynayarak geçen çocuklar önce Atatürk heykelini dokunara..

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

 Su Altında Kına Gecesi 00:53

Su Altında Kına Gecesi

İstanbul'da, dünyaevine girmeye hazırlanan Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü öğrencilerinden Seyhan Acar ve Erdinç Çoruhlu, farklı bir tercih yaparak kına gecesi etkinliğini su altında gerçekleştirdi..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Bilim İnsanı Efeden Limon Pili Deneyi! 04:05

Bilim İnsanı Efeden Limon Pili Deneyi!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler'in 12. Bölümünde; yaptığı deneylerle herkesi şaşkınlığa uğratan Efe Dadak, bu bölümde Limon Pili deneyi gerçekleştirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaklarına Takılan Jet Motoruyla Gökyüzünde Süzülen Adam 05:08

Ayaklarına Takılan Jet Motoruyla Gökyüzünde Süzülen Adam

39 yaşındaki yüksek atlayış meraklısı Jarno Cordia, son yaptığı atlayışta kullandığı jet motorlu botları ile Iron Man vari bir uçuş gerçekleştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Dünyanın En Zor Tırmanışını Gerçekleştiren Adam Ondra 04:21

Dünyanın En Zor Tırmanışını Gerçekleştiren Adam Ondra

20 dakikalık bir tırmanış gerçekleştiren Adam, 9c, tek ipli tırmanış gerçekleştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
80'lik Dede 3 Bin Metreden Aşağı Atladı! 00:48

80'lik Dede 3 Bin Metreden Aşağı Atladı!

Hayattaki en büyük hayali bir kez paraşütle atlamak olan Bosnalı Spasoje Vasilic, bu hayalini 82 yaşında gerçekleştirdi. Vasilic: Gökyüzünden aşağı bakmak inanılmazdı dedi. Vasilic'in paraşüt öğretmeni Cajic: Spasoje,..

Drone Taksiler Artık Yollarda 00:55

Drone Taksiler Artık Yollarda

Dubai Hükümeti, Alman drone şirketi Volocopter tarafından geliştirilen dünyanın sürücüsüz uçan ilk taksisinin test sürüşünü gerçekleştirdi...

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Fifa 18 Demosu Çıktı 01:09

Fifa 18 Demosu Çıktı

FIFA 18'in demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Demoda, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Munich gibi üst düzey takımların da içinde bulunduğu 12 futbol takımı bulunmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı 00:32

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı

Yemen'de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldır..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Yüksekova ve Şemdinli Ziyareti 05:41

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Yüksekova ve Şemdinli Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 03-05 Kasım 2017 tarihleri arasında Hakkari/Yüksekova, Şemdinli bölgelerinde ziyaret gerçekleştirdi...