#Mudbound official trailer

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği  Fragmanı 02:18

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği Fragmanı

Leonardo dicaprio'nun hazırlamış olduğu iklim değişikli hakkında belgeselin Fragmanı sizlerle. Obamanın söyleyeşine de yer verilmektedir...

  • PengoTV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YENİ  2016 ve 2017  Film Fragmanları 50:20

YENİ 2016 ve 2017 Film Fragmanları

2016 ve 2017 yeni film fragmanları haydi seyredelim :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alias Grace Fragman (2017) 02:30

Alias Grace Fragman (2017)

Anna Paquin, Sarah Gadon Netflix TV Dizisi HD [Official Trailer] © 2017 - Netflix..

Absentia Tanıtım Fragmanı 00:59

Absentia Tanıtım Fragmanı

Absentia Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Amazon Dizisi 2 Şubat Cuma Günü Amazonda Başlıyor. » Absentia 2 Şubat Cuma Günü 10 Bölüm Aynı Anda Yayında. » Oyuncular: Stana Katic, Patrick Heusinger, Cara Theobold..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı 00:59

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı

Tom Clancy’s Jack Ryan Original Fragmanı Yayınlandı. » Tom Clancy’s Jack Ryan 2018 Ağustos Ayında Amazon'da » Oyuncular: John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Peter Fonda..

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı

2052 yılının Berlini'ne hoş geldiniz. Burada hayaller gerçek oluyor ve insanlık kontrolden çıkıyor...

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Castle Rock Fragmanı 00:30

Castle Rock Fragmanı

Castle Rock Original Fragmanı Yayınlandı. » Castle Rock 2018 Yaz Ayında Hulu'da » Oyuncular: Bill Skarsgård, Jane Levy..

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı 02:15

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı

Vahşi ormanların sert ve bir o kadar da sempatik sakini Timsah Dundee geri döndü. Aslında o bir süredir kayıptı. Yabanda kaybolan Dundee’yi bulabilecek ise sadece bir kişi vardır; o da kimsenin varlığından haberdar olmad..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser

10 yıl önce bir şey ortaya çıktı. Bugün bunun nedenini biliyoruz. Cloverfield Paradoksu bu akşam Netflix'te. Cloverfield Paradoksu'nu izlemeye hazırlanın. Öncelikle, Netflix'te yayınlanan Canavar (2008) filmini yeniden..

The Good Fight 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:12

The Good Fight 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Good Fight 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. 4 Mart Pazar Günü CBS'de Başlıyor. » The Good Fight Pazar Günleri Saat 8:00pm CBS All Access'da » Oyuncular: Christine Baranski, Rose Leslie, Erica Tazel, Delroy Lind..

Deadpool 2 Teaser (2018) 02:02

Deadpool 2 Teaser (2018)

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Fifa 18 Demosu Çıktı 01:09

Fifa 18 Demosu Çıktı

FIFA 18'in demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Demoda, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Munich gibi üst düzey takımların da içinde bulunduğu 12 futbol takımı bulunmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

The Titan Orijinal Fragmanı 02:32

The Titan Orijinal Fragmanı

The Titan Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Sam Worthington Başrol Oynadığı Bilim Kurgu Filmi Yakında Sinemalarda...

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:06

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Juventus FC'nin perde arkasına göz atın. Alessandro Del Piero gibi efsaneler, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kaptan Gianluigi ..

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 2 01:00

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 2

Splitting Up Together 2.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 27 Mart Salı Günü ABC'de » Splitting Up Together Salı Günleri Saat 9:30pm ABC'de » Oyunuclar: Jenna Fischer, Oliver Hudson, Bobby Lee, Lindsay Price..

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..