#Mudbound official trailer

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisan Salı Günü FX'de » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı 01:45

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Mart Pazar Günü HBO'de » Silicon Valley Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da Oyuncular: Kumail Nanjiani, Martin Starr, Thomas Middleditch..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..

Krypton Tanıtım Fragmanı 02:10

Krypton Tanıtım Fragmanı

Krypton Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 21 Mart Çarşamba Günü Syfy'de » Krypton Çarşamba Günleri Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. 12 Mart'ta Seyredelim.com'da Kocası gizli bir görev sırasında kaybolan biyolog Lena, ABD yönetimi tarafından yalıtılmış gizemli bir bölgedeki keşif görevine katılır...

The Expanse 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

The Expanse 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Expanse 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Nisan Çarşamba Günü Syfy'de » The Expanse Çarşamba Günleri Saat 10:00pm/9c Syfy'de » Oyuncular: Thomas Jane, Chad Coleman..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

Venom Zehirli Öfke Teaser 01:48

Venom Zehirli Öfke Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:43

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramount Pictures Sunar “Sessiz Bir Yer” Yapımcılar; Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller Hikaye; Woods & Scott Beck Senaryo; Bryan Woods & Scott Beck ve John Krasinski Yönetmen; John Krasinski Oyuncular: Emily ..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Locman Fragman 01:53

Locman Fragman

1980 yılında geçen filmde makinist olarak çalışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Yeliz Kuvancı, Nergis Çorakçı, Cem Cücenoğlu, Nisa Aksongur, İlker Kabaoğlu gibi isimlerin yer aldığı, ..

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:25

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Nisan Ayında Fox'da » New Girl Salı Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris..

Cloak and Dagger Fragmanı 01:00

Cloak and Dagger Fragmanı

Cloak and Dagger Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziranda FreeFrom'da Başlıyor » Marvel's Cloak and Dagger Perşembe Günleri Saat 8pm Freeform'da » Oyuncular: Olivia Holt, Aubrey Joseph..

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Uluslararası Fragman 01:23

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Uluslararası Fragman

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:50

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural d..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

House of Cards 6. Sezon Fragmanı 00:45

House of Cards 6. Sezon Fragmanı

House of Cards 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı. - Daha Yeni Başlıyoruz. House Of Cards Final Sezonu İle Yakında Netflix'de..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Shadowhunters 3. Sezon Teaser 00:47

Shadowhunters 3. Sezon Teaser

Shadowhunters 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 20 Mart Salı Günü FreeFrom'da » Shadowhunters Salı Günleri Saat 8:00pm/7c Freeform'da » Oyuncular: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Matthew Daddario, Emeraude To..