#Mudbound official trailer

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dünyaca ünlü vaiz Carlton Pearson kilise doktrinini sorguladığında her şeyi riske eder ve çağdaş bir sapkın olarak yaftalanır...

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman 02:55

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koru..

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Mayıs'da USA'da » Colony Çarşamba Günleri Saat 10:00pm/9c on USA Network'da » Oyuncular: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies..

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Yıldızlar Asla Ölmez Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Yıldızlar Asla Ölmez Türkçe Altyazılı Fragmanı

İngiliz aktör Peter Turnet'ın hatıralarına dayanan film, Turner ve Hollwood yıldızı Gloria Grahame’in arasındaki tutkulu ilişkiyi anlatıyor. Efsanevi femme fatale ve genç sevgilisi arasında başlayan anlık ilişki derin,h..

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı Fragman

Bilim kurgu filmi Karanlık Zihinler'den ilk fragman yayınlandı! Film, 3 Ağustos'ta sinemalarda!..

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Terminal Orijinal Fragmanı 02:02

Terminal Orijinal Fragmanı

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Bal Kaymak Fragman 01:59

Bal Kaymak Fragman

Parçalanmış bir ailenin tekrar bir araya gelme çabasının konu edildiği Bal Kaymak filminin oyunuc kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız, Sabina Toyza, FilizAhmet, Kenan Çoban gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetm..

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrolünü Martin Freeman'ın oynadığı Cargo, Karabasan filminin yapımcısının yeni filmi. Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebe..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

The First Purge Orijinal Fragman 02:36

The First Purge Orijinal Fragman

Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Önümüzdeki ‘Bağımsızlık Günü’nde, Amerika’nın her yıl gerçekleşen, 12 saatlik kanunsuzluğunun doğuşuna tanıklık edin: İlk Arınma Günü. ‘Amerika’nın Yeni Kurucuları’ suç oranını y..

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:13

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Dude Orijinal Fragmanı 02:31

Dude Orijinal Fragmanı

Liseli 4 kızın Uyuşturucu İle İmtihanını Anlatan Komedi Filmi 20 Nisanda Netflix'de..

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 10 Haziran Pazar Günü TNT'de » Claws Pazar Günleri Saat 9:00pm TNT'de » Oyuncular: Niecy Nash, Karrueche Tran, Carrie Preston, Dean Norris, Harold Perrineau..

Mary Shelley Orijinal Fragmanı 02:20

Mary Shelley Orijinal Fragmanı

Film Şair Percy Shelley ve 18 yaşındaki Mary Wollstonecraft Godwin arasındaki aşkı temel alıyor. Bu aşkın sonucu olarak Mary Frankenstein romanını yazıyor. Filmin başrollerini Elle Fanning, Maisie Williams, Douglas Booth..

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kızlar geri dönüyor. GLOW’un 2. sezonu 29 Haziran’da başlıyor – tozluklarınızı hazırlayın...

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:48

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı

Avril ve annesi Mado birbirlerinden daha fazla farklı olamazlardı. 30 yaşında olan Avril evli ve çalışan bir kadındır. O annesinin tam tersi, her daim çocuksu, kaygısız ve küstahtır. Bu iki farklı kadın aynı zamanda hami..

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Winchester'a tekrar hoş geldiniz, bu bir remix'tir. Dear White People'ın 2. Sezonu, 4 Mayıs'ta Netflix'te..