#Mudbound official trailer

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:37

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yunanistan’dan gelen en şok edici, kışkırtıcı ve en yaratıcı filmlerden biri olan Köpek Dişi, atmosferiyle Michael Haneke’yi, duygusal sıkıntı açısından Lars Von Trier’i anımsatıyor. Film, üç genç kardeşin anne babalar..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bennett’lar, varoş düğünleri ve işledikleri ağır suçlarla geri dönüyor. The Ranch - 5. Kısım 15 Haziran'da Netflix'te yayında..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

White Boy Rick Orijinal Fragman 02:44

White Boy Rick Orijinal Fragman

White Boy Rick , 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu bir zamanı ele alıyor. 14 yaşındayken gizli bir muhbir olarak göreve başlayan Ric..

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman 02:18

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman

Hiç bir parçanın gitmediği yere gitme zamanı. LEGO® Filmi 2 fragmanını kaçırmayın Ekim'de sinemalarda!..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gömülecek sırları ve karanlık geçmişleri olan 7 yabancı bir otel odasında bir araya gelir. Onların her şey bitmeden önce kendilerini kurtarabilecekleri son bir şansları vardır. Dehşet Kapanı filminin yönetmeni Drew Godda..

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Haziran Cuma Günü Netflix'de..

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anne'in biricik dünyası Green Gables, yeni simaların katılımı ve aşka, kaybetmeye ve büyümeye dair samimi derslerle çok daha büyük bir yer hâline geliyor...

Örümcek Ağındaki Kız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:36

Örümcek Ağındaki Kız Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ejderha Dövmeli Kız serisinin yeni bölümü 'Örümcek Ağındaki Kız / The Girl in the Spiders's Web' fragmanını kaçırmayın...9 Kasım'da sinemalarda...

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Örümcek Adam - Örümcek Evreninde Türkçe Dublajlı Fragman 01:31

Örümcek Adam - Örümcek Evreninde Türkçe Dublajlı Fragman

Örümcek-Adam Örümcek Evreninde Türkçe dublajlı fragmanını kaçırmayın... 14 Aralık'ta sinemalarda!..

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

GLOW kızları varlarını yoklarını ortaya koyuyor. Kızlar 29 Haziran'da geri dönüyor...

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Halloween Orijinal Fragmanı 02:44

Halloween Orijinal Fragmanı

Halloween Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 19 Ekim 2018 Yönetmen: David Gordon Green Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton Tür: Korku, Gerilim Ülke: ABD..

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..