#Muhabire müdahale eden jandarma sosyal medyayı salladı

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu Ziyaret Etti 00:30

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sıra..

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi 01:40

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi

Tunceli'de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı 1'i 8 katlı ve havuzlu 3 sığınak imha edilirken 100 kilogram amonyum nitrat ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Tunceli Valiliği, merkez kırsalında İl J..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
JÖH'ler Afrin'e Hareket Etti 00:58

JÖH'ler Afrin'e Hareket Etti

Türkiye'nin dört bir tarafından gelen Jandarma Özel Hareket (JÖH) birlikleri Afrin'e hareket etti. Zeytin Dalı Harekatına katılmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen JÖH birliklerinin Suriye'nin Halep kentine bağ..

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz 01:05

Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz

Balıkesir'de vatani görevini yapan askerler, PKK'lı teröristlerce otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan, eşi Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı da şehit veren Sibel Kulaksız'..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti 01:16

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu...

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı 02:06

Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin bölgesinde mayın temizleme çalışmalarını sürdüren jandarma komando ve polis özel harekat timleri, bir evin ahırının EYP imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti...

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi 00:20

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde jandarma kipleri tarafından icra edilen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 5 sığınak, 2 adet avcı boy çukuru, toprağa gömülü vaziyette 1 ton EYP yapımında kullanılan amonyum nitrat, 4 ade..

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor 02:17

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor

Diyarbakır Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığı, terör örgütü PKK'ya karşı gece gündüz demeden yürüttüğü operasyonlarla bölgede güvenliği tesis ediyor...

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

Otobüsün Üzerindeki Atatürk Silüetinin Tozunu Temizleyip İki Yanına da Kalp Çizen Güzel İnsan 00:37

Otobüsün Üzerindeki Atatürk Silüetinin Tozunu Temizleyip İki Yanına da

Dünyanın en güzel videosu olabilir! Bir jandarma otobüsün arkasında yer alan Atatürk silüetini görünür bir hale getirmek için elleriyle tozu temizledi! İki yanına da kalp çizdi...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce