#Muhabire müdahale eden jandarma sosyal medyayı salladı

Eşek Tarafından Isırılan Engeli Amcanın Yaşadıkları 02:33

Eşek Tarafından Isırılan Engeli Amcanın Yaşadıkları

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Bağlıağaç köyünde aldığı eşek tarafından ısırılan amcanın yaşadıklarını izlerken eşekte öte yandan olaya müdahale etmeye başlar ve ortaya kopmalık görüntüler çıkar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı! 00:46

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı!

Hindistan'da tüp taşıyan bir kamyonda çıkan yangında araçtaki tüpler bomba gibi böyle patladı. Patlamalar sebebiyle araca müdahale edilemezken yangın altı saat sonunda söndürülebildi...

Esenyurt'ta Fabrika Yangını! 00:48

Esenyurt'ta Fabrika Yangını!

Esenyurt'ta dört katlı bir kauçuk fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye yangına müdahale ediyor...

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası  2 Yaralı 02:24

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa’da lahmacun sırası nedeniyle fırın çalışanları ile müşteri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kavga, dün akşam Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşandı. Fırına lahma..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen! 00:26

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir akaryakıt istasyonunda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. İstasyonda uyarılara aldırmadan sigara içen gence, görevli de yangın söndürücü tüple müdahale etti. Ortalık bir anda kö..

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti! 00:30

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti!

Bolivya'da bir rallide ATV aracı ile takla atan kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası yerde yatan yaralı adama yapılan karga tulumba müdahale ise tepkiyle karşılandı...

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS 04:48

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS

The player with the game PES 2018 and the largest a bit harder on the speed of intervention is made. The pace of the game when it is lowered a little more on the movements of the ball and the players made a serious anima..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları 00:32

Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Olympiacos'u 3-1 yendiği maç ilginç anlara sahne oldu. İlk yarının son dakikalarında Barcelona'nın atağında, Pique topa eliyle müdahale edince kırmızı kart gördü. Pique'nin kırmızı kart..

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır 03:49

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır

Balık kılçınının yemek borusuna takılması sonucu yutma güçlüğü gelişen hastanın yapılan endoskopisi. Kılçık yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı. Basit cerrahi müdahale de olsa, izlemesi çok etkileyici. Bir öğrencim de ..

  • JET TV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı 01:14

Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı

Diyarbakır'da sıkma meyve suyu satan seyyar satıcı, zabıtanın kaldırım işgaline karşı başlattığı uygulamaya kızarak, aracını ateşe vermeye kalktı. Emniyet mensuplarının müdahale ederek, satıcıyı sakinleştirmesiyle olay t..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Adana'da Yağ Fabrikasında Yangın 02:07

Adana'da Yağ Fabrikasında Yangın

Adana'da mısır yağı fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

 Yılmaz Güney Cemil Sen Bir Pezevenksin 01:32

Yılmaz Güney Cemil Sen Bir Pezevenksin

Bir Zeki Demirkubuz, bir Nuri Bilge Ceylan filmleri tadında uzunca, sessiz ve film festivallerinde çok sanatsal, adeta dışa vurumsal, içe dönümsel, yana kayımsal gibi övgülere mazhar olacak bakışmalardan sıkılan Yılmaz..

Kağıthane’de Maç Sonrası Ortalık Savaş Alanına Döndü 03:42

Kağıthane’de Maç Sonrası Ortalık Savaş Alanına Döndü

Süper Amatör Ligi 2. Grup takımları olan Kuştepespor ve Ayazağaspor arasında dün oynanan maç sırasında taraftarlar arasında olaylar çıktı. Döner bıçaklarının kullanıldığı taraftar kavgasında, ortalık savaş alanına dönerk..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın 00:40

Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın

Gaziantep'teki bir tekstil fabrikasının elyaf işleme ve depo bölümünde yangın çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alındı...

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Yanan Evi Balkondan Hortumla Söndürmeye Çalıştılar 02:33

Alev Alev Yanan Evi Balkondan Hortumla Söndürmeye Çalıştılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, dar bir sokaktaki metruk binada çıkan yangının kendi evlerine sıçramasını engellemeye çalışan bina sakinleri, balkonlardan uzattıkları hortumla alevlere müdahale etti...

Afgan Ailenin Evinde Yangın 02:22

Afgan Ailenin Evinde Yangın

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Afgan ailenin kaldığı dairede sobadan sıçrayan kıvılcımdan çıkan yangın, itfaiye tarafından diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen gence ambulansta müdahale edild..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Hülya Avşar'ı Yayındayken Arı Sokması 00:59

Hülya Avşar'ı Yayındayken Arı Sokması

Hülya Avşar Showa konuk olarak gelen Serdar Ortaç şarkısını söylerken Hülya Avşar'ı arı soktu çekim ekipleri müdahale ederken kısa süreliğine program ara verdi..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Ani İşitme Kaybı Yaşadığını Farkeden Kişi Ne Yapmalı 02:05

Ani İşitme Kaybı Yaşadığını Farkeden Kişi Ne Yapmalı

Ani işitme kaybında vakit kaybetmeden tedaviye başlanması büyük önem taşır. Acilen müdahale edilmesi gerekir. Hastaya sessiz bir ortamda sebebe yönelik uygun bir tedavi uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce