#Muhallebili kadayıf tarifi kadayıf tatlısı muhallebili

Sakızlı Muhallebili Güllaç Tarifi 07:27

Sakızlı Muhallebili Güllaç Tarifi

Muhallebili Damla Sakızlı Güllaç İçin Malzemeler: Muhallebi için yarım su bardağı un 1 yemek kaşığı nişasta yarım çay kaşığı damla sakızı 3/4 su bardağı tozşeker (1 bardaktan 2 parmak eksik) 2 su bardağı süt (500ml) 8 y..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhallebili Revani Tarifi 07:22

Muhallebili Revani Tarifi

Malzemeler : 2 Tane yumurta 1 Çay bardağı seker 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Çay bardağı süt 1 Su bardağı irmik 1 Su bardağı un 1 Paket kabartma tozu 1 Limon kabuğu rendesi (arzuya göre koyulmayabilir) Şerbeti İçin : 2 Su ..

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi 07:28

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi

malzemeler 1 paket Kemalpaşa 2 su bardağı şeker 3 su bardağı su ince bir dilim limon muhallebisi için gerekenler 5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı hindistancevizi yarım su..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

Baba Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifi 04:08

Baba Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifi

Baba tatlısı tarifi videosu ile evde babalarınıza babalar günü süprizi yapabilirsiniz :) Şaka şaka bizimki sadece isim benzerliği :)) Nefis bir şerbetli tatlı tarifi ile karşınızdayız...

Lokma Tatlısı Tarifi  Lokma Tarifi  Lokma Nasıl Yapılır 02:44

Lokma Tatlısı Tarifi Lokma Tarifi Lokma Nasıl Yapılır

Lokma Tatlısı Tarifi Lokma Tarifi Lokma Nasıl Yapılır..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Revani Tarifi  Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır 03:06

Revani Tarifi Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler Şerbet için 3 buçuk su bardağı şeker 3 buçuk su bardağı su Yarım limon suyu Hamuru İçin 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı şeker 1 adet portakal 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı hindistan cev..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!) 01:33

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!)

Malzemeler 600 gram tel kadayıf 1 su bardağı eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kaymak 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz içi Şerbeti İçin: 3 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker 3 damla limonun suyu..

Kadayıf Dolması Tarifi 01:04

Kadayıf Dolması Tarifi

Malzemeler 400 gram tel kadayıf 200 gram ceviz içi ( her bir dolma için 1 yemek kaşığı) 5 adet yumurta Şerbeti için: 750 gram toz şeker 500 ml. su 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu Kızartmak için: 2,5 su b..

Kadayıf Böreği Tarifi 00:35

Kadayıf Böreği Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Taş Kadayıf Tarifi 00:52

Taş Kadayıf Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

 Çikolatalı Muhallebili Pasta 01:04

Çikolatalı Muhallebili Pasta

Muhallebisi için; 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket çikolata sosu kakao hindistan cevizi Hazırlanışı; 1...

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..