#Muhallebili kadayıf tatlısı nasıl yapılır

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!) 01:33

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!)

Malzemeler 600 gram tel kadayıf 1 su bardağı eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kaymak 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz içi Şerbeti İçin: 3 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker 3 damla limonun suyu..

Kadayıf Dolması Tarifi 01:04

Kadayıf Dolması Tarifi

Malzemeler 400 gram tel kadayıf 200 gram ceviz içi ( her bir dolma için 1 yemek kaşığı) 5 adet yumurta Şerbeti için: 750 gram toz şeker 500 ml. su 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu Kızartmak için: 2,5 su b..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Kadayıf Böreği Tarifi 00:35

Kadayıf Böreği Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Taş Kadayıf Tarifi 00:52

Taş Kadayıf Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ? 00:38

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ?

Bir Spor Salonu İçin Param Yok Diyenler İçin Harika Ev Egzersizleri. Özellikle evde nasıl spor egzersiz antrenman yapmak ve sağlıklı yaşamak isteyen bayanların işine yarayacak bu hareketleri erkekler de yapabilir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lehim Nasıl Yapılır Parça Nasıl Sökülür 12:51

Lehim Nasıl Yapılır Parça Nasıl Sökülür

bu videoda lehim nasıl yapılır ve parça nasıl sökülür hakkında bazı bilgiler paylaştık..

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir.. 13:06

Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir..

Beyoğlu Balık Pazarı’nın İstiklal Caddesi tarafından girip sahne sokak boyunca yürüdüğünüzde, söğüş kelle ve tandır kelle lezzetleriyle karşılaşacaksınız...

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!! 05:50

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!!

Hindistan cevizi yağını mükemmel makyaj temizleyicisi olarak kullanabilirsiniz.Profesyoneller tarafından makyaj temizlemenin ve yapmanın yolları nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır 02:16

Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Ya

Şok durumunda yaşamsal organlara yeterli kan gitmez ve yeterli oksijen taşınamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..