#Muhammad ali amazing speed

Boliç Coştu Fenerbahçe  Farklı Kazandı! 02:11

Boliç Coştu Fenerbahçe Farklı Kazandı!

8 Eylül 1996 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sarı lacivertli ekip 4-0 kazanırken goller Saffet Sancaklı, Elvir Boliç (2) ve Okocha'dan geliyor...

Mehmet Günsür Kimdir? 06:00

Mehmet Günsür Kimdir?

Mehmet Günsür, Türk oyuncu. Doğum: 8 Mayıs 1975 (41 yaşında), Fatih Boy: 1,78 m Eşi: Katerina Mongio (e. 2006) Çocukları: Cloe Günsür, Maya Günsür, Ali Günsür Ebeveynleri: Sibel Günsür, Teoman Günsü..

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm 14:23

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm

İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksiniz. İstanbul Muhafızları bütün eğlencesiyle TRT Çocuk Çizgi Filmleri’nde...

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm

Çizgi filmde İstanbul'u yok etmeye çalışan patron lakaplı Gurgen ve Azmiy'e karşı savaşırlar...

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm 13:56

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm

Gürgen yeni icadını bu sefer Tophane-i Amire üzerinde kullanma planları yapıyor. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar...

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm 13:30

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm

İstanbul Muhafızları tüm bölümlerini buradan takip edebilirsiniz...

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm 13:41

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm

Eğlendirerek öğreten çizgi film.Tüm bölümlerini kanalımdan takip edebilirsiniz...

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm 13:58

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm

İstanbul'un tarihi yerlerini eğlenerek öğrenmeye ne dersin?İstanbul Muhafızlarıyla bu mümkün......

Diriliş Ertuğrul  Hain Alp Yağızı Öldürür 00:29

Diriliş Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür

Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür. Ertuğrul Bey Ali Yar Bey'e ihanet edecek olan beylere göz dağı verir...

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Zübük Mecliste 00:42

Zübük Mecliste

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Sen Benden Daha Namussuzsun 00:11

Sen Benden Daha Namussuzsun

Şener Şen ve Ali Şen'in rol aldığı bir film.Gülmek garantidir...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm

Gülhane Parkı'nın sokağında oturan 4 tane çocuğun saklambaç oynarken ortasındaki çınar ağacına dokunmasıyla maceraları başlar. Çocuklar ağacın içine girip çınar konuşur. ve çocuklar İstanbul'u kurtarma hizmeti alır...

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm 13:38

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm

İstanbul Muhafızları Jeneriği, Kuzey, Kemal ve Ege isimli çocuklar yapmıştır..

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm

Mecit seslendiren Ebru Çapraz.Kahve saçlı ve kahve kazaklı biridir. Vefa lisesinde okuyup genç mucitler yarışmasına radar icadıyla katılıp finalde gürgenin ultra mini 2015 adlı icadını yenip en iyi mucit olmuştur...

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm

Gürgenin Öğretmeni seslendiren Selay Taşdöğen.Gürgen ve Hasan'ın okulunun öğretmenidir. Filmde sadece gürgene tarih dersi anlattığı görülmüştür. Gürgene bazen sorar, bazen anlatır ama gürgen boş boş oturduğu için gürgen ..