#Muharrem açıl

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları 00:39

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları

İstanbul'da şiddetli dolu yağışı, metrobüsün tavanındaki acil çıkış camını kırdı. Kırılan camdan düşen dolu yağışına maruz kalmak istemeyen yolcular sağa sola kaçıştı. Bazı yolcuların Kelime-i Tevhid getirdiği ve dua oku..

Plütonyumlu Nargile Tarifi 04:42

Plütonyumlu Nargile Tarifi

Kağızmana Ismarladım Nargile Nargile Hacı Acil Ateş Gönder ...güle ...güle programından herkese kucak dolusu tütünler...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli 00:59

Performansı Oscar'a Layık Tatbikat Personeli

Fethiye Hastanesinde gerçekleştirilen afet ve acil durum uygulama tatbikatında rolüne kendini fazla kaptıran hastane personelinin oscarlık performansını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Kısa Zamanda Muhteşem Makyaj Yapımı 01:09

Kısa Zamanda Muhteşem Makyaj Yapımı

Acil bir yere yetişecekseniz çok pratik makyaj yapma videosuyla karşınızdayız...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Vodafone Park'da Üzücü Olay 00:18

Vodafone Park'da Üzücü Olay

Beşiktaş'ın sahasında RB Leipzig'i 2-0 yendiği maçta tribünde son derece üzücü bir olay yaşandı. Cem Oba isimli bir taraftar tribünden zemine düşerek acil olarak hastaneye kaldırıldı. Siyah beyazlı taraftarın hastanede m..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Hayat Kurtaran Robot Geliştirildi 01:34

Hayat Kurtaran Robot Geliştirildi

Acil durumlar (yangın,deprem,ve diğer durumlar )için üretilen Robotnik Rescuer geliştirildi...

  • PengoTV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz! 03:17

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz!

Fiko'nun sürprizi büyük bir moral oluyor ve herkesi çok mutlu ediyor. Tayfaya mesaj atan Fiko, onları acil mekana çağırıyor. Fiko için endişelenen başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve hemen mekana gidiyorlar. Meka..

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...

Hastaneye Motosikletle Giren Amca 00:30

Hastaneye Motosikletle Giren Amca

Hatay'da hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, hastane görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Olay, Hatay ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya sayfalarında mizah konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişli Etfal'de Lavabo Çöktü, Doktor Alt Kata Düştü 00:50

Şişli Etfal'de Lavabo Çöktü, Doktor Alt Kata Düştü

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden tadilat nedeniyle hastanenin acil servis bölümünde çalışan doktor, girdiği lavabonun çökmesi sonucu aşağıya düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan tal..

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi 01:06

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde beton mikserinin kahvehanede oturanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolu Kaynaşlı kavşağı ışıklarında hızını alamayan..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..