#Muhtarlara silah eğitimi verilmesi

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur 02:06

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısının bir insanlık suçu olduğunu ve bunun da cezası olması gerektiğini söyledi...

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Aselsan'dan Geleceğin Silahı - Tufan 07:01

Aselsan'dan Geleceğin Silahı - Tufan

IDEF 2017 Fuarı'nda sergilenen yeni nesil silahlardan biri de ASELSAN tarafından geliştirilen 'railgun' olarak da adlandırılan, elektro manyetik silah TUFAN'dı. Bu silah, gelecekte barutun yerini alacak. TUFAN'ı Kokpit.a..

Poligonda Hedef Kağıdına 3 Kurşunla Öyle Bir Şey Yaptı Ki! 00:45

Poligonda Hedef Kağıdına 3 Kurşunla Öyle Bir Şey Yaptı Ki!

Silah atış poligonunda 3 el ateş eden adam, kurşunlardan hedef kağıdına öyle bir şey yaptı ki, diğer adam ön yargılı olarak atışların boşa gittiğini sanırken muhteşem bir ders verdi...

  • En Yeniler tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Minecraft CS GO Marketen Alışveriş 02:36

Minecraft CS GO Marketen Alışveriş

Bu sefer kasa yerine silah aldık baya güzel bir sılah..

  • Gaming tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı 00:43

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Harekatta, terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı belirlenen silah mevzisi, barınak, silah ve mühimma..

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik” 00:50

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik”

Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tarihi gelişimini tarihi bir olay olarak nitelendirerek, Rusya'nın programdan üç yıl önce Çarşamba günü yaptığı son kimyasal silah imha ettiğini söyledi...

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar 01:10

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar

Suçluya silah sıkarken kendi polis arkadaşına sıkan sakar adamı izlicez diğer yandan ise gelen çığlık sesleri eminim ki sizi de rahatsız edecek izliyoruz efenim..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Yaşanan Motosiklet Kavgaları 10:35

Türkiye'de Yaşanan Motosiklet Kavgaları

Türkiye'de Yaşanan Motosiklet Kavgaları, Ayna Kırma, Silah Çekme, Numara Alma..

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Adı Efsane 19.Bölüm - Tarık Kendini Siper Etti! 03:53

Adı Efsane 19.Bölüm - Tarık Kendini Siper Etti!

Tayfa'yı kurtarmaya gelen Tarık, Gürol tarafından vuruluyor. Gürol ve sevgilisinin fotoğrafını çeken Tayfa, Fiko yüzünden Gürol'a yakalanıyor. Dışarı gözcü olan Sadık ise tayfayı beklemektedir. Sadık, tayfanın Gürol tara..

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..