#Murad u Şehri̇ban hasret Şarkısı murad u Şehri̇ban sebra mala müzik dinle

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans) 03:17

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans)

Fatma Turgut - Yalnızlık Senfonisi Şarkı Sözü: Anladım sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak Her zaman böyle miydi, bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çün..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müzeyyen Senar -  Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine 02:43

Müzeyyen Senar - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

Akşam oldu hüzünlendim ben yine Hasret kaldım gözlerinin rengine Gel mehtabım, gel sevgilim gel yine Hasret kaldım gözlerinin rengine..

Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek - Deniz Gözlüm 04:40

Altan Civelek - Deniz Gözlüm

Gittuğun o yerlerde söle huzurda misun? Geride kalanların söyle farkında misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee Gidup ta dönmemeye söyle yeminli misun? Dönüp t..

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Sanma Sana Dönerim 03:38

Ferdi Tayfur Sanma Sana Dönerim

Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözler..

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim 03:48

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim

SENİ NASIL SEVDİM BİLİYOR MUSUN? KULLARIN TANRIYI SEVDİĞİ GİBİ, SANA HASRET KALDIM, SARILAMADIM, BÜBÜLÜN GÜLE HASRETİ GİBİ, GÖNLÜME NE BAHAR NE DE YAZ GELDİ, NE SESİNİ DUYDUM NE ELİM DEĞDİ, KADER SENİ DEĞİL HEP Çİ..

Sezen Aksu   Kaç Yıl Geçti Aradan 03:29

Sezen Aksu Kaç Yıl Geçti Aradan

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Yaşar İpek  Aşkım 04:37

Yaşar İpek Aşkım

Hani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez ask..

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

Shakira - Chantaje 03:28

Shakira - Chantaje

Shakira - Chantaje Şarkı Sözleri Cuando estás bien te alejas de mí Te sientes sola y siempre estoy ahí Es una guerra de toma y dame Pues dame de eso que tiene' ahí Oye baby, no sea' mala No me deje' con las ganas Se esc..

Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi 04:06

Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi

Diljen Roni - Nesrîn Te ez kuştim Te ez kuştim Nesrîn ê Dilêm dixwaze te bibînê Kulîlka sor û şînê Te ez pîr kirim lê dînê Çavreşê Çavreşê dilgeşê Ru wek stêrka bineqşê Roj rengê çavreşê Li ber mala me dimeşê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

'Gitti 100 Bin Liralık Araba' Diyerek Kaza Yapan Oğlunu Sopayla Kovalayan Baba 00:45

'Gitti 100 Bin Liralık Araba' Diyerek Kaza Yapan Oğlunu Sopayla Kovala

Karaman'da 22 yaşındaki oğlu aracıyla kaza yapınca çılgına dönen baba, oğlunu sopayla kovaladı. Cana geleceğine mala gelsin sözünün en ufak esintisi olmayan baba 100 bin liralık araca üzülerek kameralar önünde oğlunu kov..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi 01:57

Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu trafik kazası geçirdi. Sabri'nin çarptığı kamyonun sahibi olayla ilgili; 'Olur böyle şeyler, cana geleceğine mala gelsin' ifadesini kullandı...

Annemler İnanamayacak Kim Milyoner Olmak İster 00:49

Annemler İnanamayacak Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde Sabancı Üniversitesi'nde öğrenim gören Gözde Yalçın, neye uğradığını şaşırdı. İlk soruda elenen Yalçın, kendini gülmekten alamadı!Mala Bağlamak..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torpil Burnunda Patlatan Gencin Yaşadıkları 00:24

Torpil Burnunda Patlatan Gencin Yaşadıkları

Torpil Burnunda Patlatan Gencin Yaşadıkları!..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esrarkeşi Pataklayıp Üzerine Sifonu Çekmek 00:44

Esrarkeşi Pataklayıp Üzerine Sifonu Çekmek

Max Payne hemen hemen herkes oynamıştır. Oyunda tuvalette mala vuran ipsiz sapsız tipler vardı hatırlarsanız bu bölümde elemanımız bir güzel sopa attıktan sonra sifonu üzerine çekişini izleyeceğiz. Ben zamanında molotof ..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dili Tutulmuş Kadını Hiçbir Kelime Dahi Söyleyemezken Konuşturan Adam 06:30

Dili Tutulmuş Kadını Hiçbir Kelime Dahi Söyleyemezken Konuşturan Adam

Mala Ali Kurdi adında bir hocanın, dili tutulmuş, konuşamaz hâle gelmiş insanları Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyarak konuşturduğuna dair görüntüler sosyal medyada paylaşılmış. İşte o görüntüler...

  • JET TV tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dans Eden Fayans Ustası 01:21

Dans Eden Fayans Ustası

Harç karıştırma, mala vurma, fayans döşeme becerisi kadar dans yeteneğiyle de profesyonellere taş çıkaran Kanadalı inşaat ustası...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

Rezidansta işkence Ve Yağma Olayına Karışan Çetenin 8 Üyesi Daha Yakalandı 01:56

Rezidansta işkence Ve Yağma Olayına Karışan Çetenin 8 Üyesi Daha Yakal

Geçen yıl Bakırköy'de lüks bir rezidansta yaşanan işkence ve mala el koyma suçuna karışan çetenin Kazakistan ve Çeçen uyruklu üyelerine gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Zanlıların 4'ü çıkarıldıkları mahk..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..