#Murad u Şehri̇ban hasret Şarkısı murad u Şehri̇ban sebra mala müzik dinle

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koyu - Apayrı 02:27

Koyu - Apayrı

Koyu - Apayrı Dinle Bir bakışına tav bu yürek Ama sen hiç anlayamadın Bir çamaşır ipi lazım bir de kürek Çünkü ben hiç yol alamadım Konuşsam ayrı dert, sussam ayrı Diğerlerinden farklı inan, apayrı Bir sarışına muhtaç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Serkan Kaya - Kopamayız Biz 04:41

Serkan Kaya - Kopamayız Biz

Serkan Kaya - Kopamayız Biz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerimdeki gömleğin içi de hasret dışı da Yüreğimdeki sevginin yazı da aynı kışı da Ne zaman bahsin geçse yanan kalbim dile gelir İçin için ağlamayı senin de kalb..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Payitaht Abdülhamit Hatice Sultan Kimdir 02:14

Payitaht Abdülhamit Hatice Sultan Kimdir

Payitaht Abdülhamit dizisinden tanıdıgımız 5.Murad'ın kızı Hatice Sultan kimdir.....

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Padişah Ölüm Yıl Dönümünde Dualarla Anıldı 06:17

Şehit Padişah Ölüm Yıl Dönümünde Dualarla Anıldı

Murad Hüdavendigar Han, vefatının 628. yılında Kosova’daki kabri başında anıldı...

Payitaht Abdülhamid'de Nefes Kesen Aksiyon Sahnesi 02:45

Payitaht Abdülhamid'de Nefes Kesen Aksiyon Sahnesi

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle ekranlara geldi. Murad ve Söğütlü'nün aksiyon sahnesi nefesleri kesti...

  • ANKA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moro Müslümanlarına Kapsamlı Özerklik 00:46

Moro Müslümanlarına Kapsamlı Özerklik

Moro Müslümanlarına kapsamlı özerklik Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte ve Moro İslami Kurtuluş Cephesi Başkanı El Hac Murad İbrahim arasında onaylanan Moro Müslümanlarına kapsamlı özerklik sağlayacak Bangsamoro ..

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı 15:38

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DAYNAMİC QUENCHİNG ESSENCE SHİSEİDO BIO PERFORMANCE GLOW REVIVALEYE TREATMENT https://goo.gl/MBvjnt YVES ROCHER LİP BALM SHİSEİDO IBUKI SMART FILTERING SMOOTHER SHİSEİDO SYNCHRO SKİN GLOW ..

Hamiyet Akpınar Seda Bakan Makyajı 06:29

Hamiyet Akpınar Seda Bakan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DAYNAMİC QUENCHİNG ESSENCE YVES ROCHER LİP BALM CLC CRİSTALİTY SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR https://goo.gl/587Wmh SHİSEİDO LİFTİNG FOUNDATİON 080 https://goo.gl/rsGhkv SİSEİDO STİCK C..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Hamiyet Akpınar Demet Özdemir Makyajı 08:35

Hamiyet Akpınar Demet Özdemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC NEM SERUMU. SHİSEİDO SYNCHRO SKİN FONDOTEN. https://goo.gl/g847gt NARS PURE RADİANT CREAMY CONCEALER NO:2.50 https://goo.gl/bT9KjM MAC TRANSPARENT POWDER. NARS DUAL İNTENSİTY FAR A..

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı 14:23

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC NEM SERUMU. YVES ROCHER DUDAK NEMLENDİRİCİSİ. SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR, GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ. https://goo.gl/fNAOTR CLC CRİSTALİTY, GÖZ ALTI ŞİŞLİK İNDİRİCİ. SHİSEİDO SYNCHRO..

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı 05:59

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMIC NEM SERUMU SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUND.GOLDEN 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKEUP FOR EVER no 152 FOUND. FIRÇASI SISLEY CONCEALER NO 3 MAKEUP FOR EVER NO 242 CONCEALER FIRÇASI NARS TR..

Hamiyet Akpınar Kristen Stewart Kış Chanel Makyajı 10:12

Hamiyet Akpınar Kristen Stewart Kış Chanel Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC QUENCHING ESSENCE MAC FAST RESPONSE EYE CREAM YVES ROCHER NOIX DE COCO SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUND.NATURAL 4 - https://goo.gl/FzZJUR SHISEIDO PERFECTING STICK CONC.NO:22 - https://..

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Smokey Eye Makyajı Instyle 10:26

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Smokey Eye Makyajı Instyle

KULLANILAN ÜRÜNLER SYNCHRO SKIN LASTING LIQUID FOUNDATION SPF20 NATURAL 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAC FAST RESPONSE EYE CREAM SHISEIDO PERFECT STICK CONCEALER no 22- https://goo.gl/wOF4gq NARS PURE RADIANT CREAMY HONEY ..