#Murat akgün yalan İmiş müzik dinle

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı 05:47

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı

Tüm dünyada etkisi devam eden korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda buluna..

İstanbul'da Deprem Dönüşümü 02:01

İstanbul'da Deprem Dönüşümü

İstanbul'da deprem riski olan binaların dönüşmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zeytinburnu'nda inşa edilecek konutların temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum 39 ilçede 64 riskl..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Faruk Sabancı &  Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin

Söz Müziği Sagopaya Ait Olan Şarkının Yönetmenliğini Murat Joker Düzenlemesi Aranjesi Faruk Sabancıya Ait Olan Bu Sen Degilsin Sizlerle Keyifli Dinlemeler Olsun..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor 03:54

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı- 01:35

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı-

Türkiye’de testine başlanan korona aşısının yan etkileri belli oldu. Hacette Üniversitesi Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, korona aşısıyla ilgili merak edilenleri açıkladı...

Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gib..

  • GÜL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı 01:03

Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gib..

  • GÜL tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTurkey - Konya 28:08

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTu

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine büyük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ '' 03:34

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ ''

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=KHcYSHDxUUYnnnnnhttps://store.cdbaby.com/cd/mujdetugsuz4?SourceCode=HEARNO..

Ninni Perisi    Kedili Ninni.... 02:19

Ninni Perisi Kedili Ninni....

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=Lp-TcDXaYDsnnLÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsu..

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı 06:33

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tsunami sonucu boğularak ölen 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakan..

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler 34:06

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler

Murat Güloğlu ve Muharrem Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nebi Sümer ile Kovid-19'un çocukların psikolojisini nasıl etkilediği hakkında konuştu...

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

''Hepimiz için ses ver Türkiye'' 02:07

''Hepimiz için ses ver Türkiye''

SOSYAL MEDYANIN YENİ AKIMI HEPİMİZ İÇİN SES VER ... ETKİNLİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN BAŞLATTIĞI BU AKIMA, ÜNLÜ SANATÇILAR DESTEK VERDİ. DÜELLO ÇAĞRISINA İLK YANITLAR MURAT KEKİLLİ VE YILDIZ TİLBE'DEN GELDİ.....

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Sahte doktor tuzağı 02:49

Sahte doktor tuzağı

Sahte hesap ile kendini doktor olarak tanıttı ve sahte diplomayla İstanbul Beşiktaş’taki bir hastanede çalışmaya başladı. Oyunu dikkatli bir takipçi bozdu. Peki bu ve buna benzer sahtekarlıklara insanları kandırmak bu ka..