#Murat akgün yalan İmiş müzik dinle

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar, Murat'a aşık mı oldu? Gülizar yeni bölümüyle 10 Şubat cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Suzan'a yardım için Murat ile birlikte İzmir'e giden Gülizar değişik duyguları..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı 02:31

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı

Vizyon tarihi 22 Aralık 2017 Yönetmen :Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün Tür :Romantik, Komedi Ülke :Türkiye Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden m..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi 02:46

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi

Türkiye'yi DEAŞ'ten petrol almakla suçlayan ve daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan görüntülerle ilgili CIA özür diledi. Detayları A Haber Ankara Temsilcisi Murak Akgün anlattı...

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Se..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Dinle Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri U..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..