#Murat cama mesazhi müzik dinle

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Bahar Candan Menajeri O Geceyi Anlattı! 18:00

Bahar Candan Menajeri O Geceyi Anlattı!

Murat Boz Bahar Candan aldattı . Bahar Candan'dan Murat Boz itirafı! Bahar Candan, Murat Boz'la geçirdikleri geceyi yalanlamadı. Bahar Candan İhanet Gecesini Anlattı. Murat Boz ile Aslı Enver ayrıldı..

  • ANKA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zengin Kızın Şoför Seçimi 01:45

Zengin Kızın Şoför Seçimi

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Şoförün Ayak Oyunu 01:18

Şoförün Ayak Oyunu

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle 1:08:57

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir miras yüzünden işlenen cinayetin aydınlatılması konu edilir. Esad Bey, ölmeden önce mirasını açıklamaya karar verir. Bütün akrabalarını evine çağırır. Mirasının büyük kısmını üvey oğlu Murat’a, geri..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Oğlumuz Büyüdü 43 Yıl Aynı Poz 04:58

Oğlumuz Büyüdü 43 Yıl Aynı Poz

Betül-Cüneyt Arkın ve oğulları Murat, 43 yıl önce çektirdikleri fotoğrafı bugüne taşıdı, objektife aynı pozu verdi. Murat Arkın, o kareyi Instagram’da paylaştı. Murat Arkın, 43 yıl önce Silivri’ deki yazlıklarında çek..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor 03:41

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor

Lyrics: Şarkı Sözleri Yo se quien soy mi niña Yo no se de mi vida Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Es un tabú mi niña Es una tontería Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Con mi niña cada día Ese amor,..

  • ÖFAY tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jory Boy - La Noche Oscura ft. Anuel AA [Lyric Video] 03:58

Jory Boy - La Noche Oscura ft. Anuel AA [Lyric Video]

Real hasta la muerte Anuel Maybach Music Noooo. El de la J baby Sus ojos son verdes, como un billete de cien y sus ojos son verdes como cristina también Dinero y poder de Anuel en el 2012 y ella viste armani, si..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Görünmez Kaza Kameralara Böyle Yansıdı 00:36

Görünmez Kaza Kameralara Böyle Yansıdı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde serbest meslek çalışanı genç, arkadaşının iş yerinin yeni silinen kapı camına takıldı. Daha önce cam yoktu, yeni de temizlemişler. Çıktığım gibi cama tosladım diyen genç hafif sıyrıklarla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyir Halindeki Aracın Ön Kaputunda Gezintiye Çıkan Yılan 00:46

Seyir Halindeki Aracın Ön Kaputunda Gezintiye Çıkan Yılan

Gürcistan'da otoyolda seyir halindeki arabanın ön kaputundan sürünerek cama doğru yaklaşıp içeri almasını işaret eden yılanın araç içi kameraya yansıyan görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobilinin Camını Kırıp Kendini Alkışlayan Adam 00:45

Otomobilinin Camını Kırıp Kendini Alkışlayan Adam

Otomobili durdurup aracın arkasına geçen sürücü, bagajı kontrolsüz bir şekilde açınca tepedeki merdivenin cama çarpması sonucu camı tuzla buz ediyor. Sürücünün camın kırılmasından sonra kendini alkışlaması ise izleyenler..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada 01:34

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada

Ataköy'de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçiler..

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

Camı Tuzla Buz Eden Yolcu 00:10

Camı Tuzla Buz Eden Yolcu

Çin Havalimanın da yolcu cama çarptıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi davranması herkesi güldürdü...

  • PengoTV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce