#Murat dalkılınç

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Resul DİNDAR   Karşıya Çifte Çamlar 03:59

Resul DİNDAR Karşıya Çifte Çamlar

Karşiya çifte çamlar oy sakizi yere damlar, oyy ... Sevup alamayanun da yureğini buz bağlar. Resul Dindar / Karşıya Çifte Çamlar Söz-Müzik:Anonim Aranje : Murat Çorak Perküsyon : Yaşar Erdoğan F.Bass,Gitarlar,Piano,..

  • PengoTV tarafından
  • 4.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Resul Dindar _ Sorma 04:55

Resul Dindar _ Sorma

Resul Dindar / Sorma Söz-Müzik:Sezen Aksu Aranje, Gitarlar : Murat Çorak Perküsyon : Yaşar Erdoğan Tanbur, Yaylı Tanbur : Uğur Varol Ney : Ali Tüfekçi Kayıt: Ö.Özkan Mete, Alper Akdağ Mix, Master: Ö.Özkan Mete, Murat..

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi 01:19

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın ayn..

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016) 05:30

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016)

Arena'da Galatasaray'a soğuk duş! Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, TFF 1. lig ekiplerinden Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Goller: 41' Carole (Galatasaray), 90+2 (p) Murat (Elazığspor) St..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Adana kebabı fabrikası, Adana'dan.. 13:48

Adana kebabı fabrikası, Adana'dan..

MURAT YENİ TÜRKİYE YOLLARINDA ADANA SEYREDELİM HD..

  • PengoTV tarafından
  • 2.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı 02:50

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı İlk filmlerini sadece 30 bin TL bütçeyle çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni vizyona giren devam filmi Çalgı Çengi İkimiz'in 14 milyon TL bütçeye sahi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Hangi Ünlünün Evine Taşındı!! 01:42

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Hangi Ünlünün Evine Taşındı!!

Uzun zamandır oturmak için hayallerindeki evi arayan ünlü çift,sonunda Murat Boz'un boğaz manzaralı muhteşem viilasına taşınıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslı Enver'den İlginç Sorulara İlginç Yanıtlar! 01:26

Aslı Enver'den İlginç Sorulara İlginç Yanıtlar!

Murat Boz'la aşk yaşayan güzel oyuncuyla keyifli bir sohbet.İlginç sorular sorduk bakın nasıl yanıtlar vermiş.....

  • ANKA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..