#Murat dalkılınç

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin 03:58

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN - Ali Rıza ŞAHENK Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Styling - Kostüm: Umut EKER..

CAN BONOMO - Başkan 04:35

CAN BONOMO - Başkan

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Kurgu: Muammer KOÇAK Styling - Kostüm: Ece ÇELEBİOĞLU - Tuğçe ÖZDEMİR ÖZEL TEŞEKKÜR: LEVENT CAN..

CAN BONOMO - Ali Baba 03:32

CAN BONOMO - Ali Baba

Söz: Hulki Saner Müzik: Anonim Düzenleme: Can Saban - Ali Rıza Şahenk Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Yapımcı: Can Saban ÖZEL TEŞEKKÜR: SADRİ ALIŞIK SÜMER TİLMAÇ SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ Davul:..

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda) 02:50

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda)

Çalgı Çengi İkimiz'den Yeni Fragman Geldi. Sinema izleyicilerinin merakla beklediği Çalgı Çengi İkimiz filminden yeni fragman yayınlandı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı film 6 Ocak'ta vizyona gire..

  • PengoTV tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim 05:05

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Terör Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Koç çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, Büyükelçi suikasti Atlantik bloğunun Türkiye üzerinden Rusya'ya meydan okumasıdır ded..

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ 03:51

EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ

YAPIM: SEVEN PRODUCTION SÖZ&MÜZİK: TAN TAŞÇI ALBÜM DANIŞMANI: MURAT ALKAN ALK PRODUCTION MENAJER: PERİHAN BALCI YÖNETMEN: BEDRAN GÜZEL BASIN DANIŞMANI: EMRE DUYMAZ ARANJÖR: SUAT AYDOĞAN..

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta 19:15

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta

Beyran ve Yılların Ustası Sakıp Usta Murat yeni Türkiye Yollarında Gaziantep izle hd..

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam 56:32

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam

Murat Yeni’nin sunduğu Maceracı programının Ankara Kızılcahamam bölümünde neler olacak? Maceracı’nın yeni bölümü olan Ankara Kızılcahamam bölümünü HD ve tek parça olarak Küre TV’den izleyebilirsiniz...

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası 02:13

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 tur performası 19 ocak 2017 19 Oca 2017 tarihinde yayınlandı O Ses Türkiye Rap O Ses Türkiye Armador O Ses Türkiye Şafak O Ses Türkiye 19 ocak 2017 O Ses Türkiye Son bölüm izle..

O Ses' de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan' 15:41

O Ses' de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan'

O Ses de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan' - O Ses Türkiye 29 Kasım 2015..

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim 05:05

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim siz benim neler çektigimi nerden bileceksiniz çok güzel okumuş..

Maceracı _ Bitlis 1:05:33

Maceracı _ Bitlis

Türkiye'yi köşe bucak gezen Maceracı yerel kültürlerin zenginliklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor... Murat Yeni'nin bu haftaki durağı Evliyalar Şehri, Bitlis.....

Maceracı _ Mardin 1:08:17

Maceracı _ Mardin

Türkiye’yi karış karış gezen Maceracı, bu hafta 7 bin yıllık tarihe sahip, birçok kültürü içinde barındıran Mardin’i ekrana getiriyor. Mardin’in eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan Maceracı, Mardin çarşıları ile yörenin ..

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül 05:09

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül ..

Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

MACERACI SINDIRGI 1:09:53

MACERACI SINDIRGI

murat yeni sındırgının kültürel zenginliklerini ve lezzetli yemeklerini sunmaya devam ediyor...

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kars 1:10:47

Maceracı _ Kars

Maceracı - Kars Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin..

Maceracı _ Isparta 3 1:04:59

Maceracı _ Isparta 3

Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin kendine özgü le..

O Ses Türkiye Jürisinin Ücreti Dudak Uçuklattı! 07:26

O Ses Türkiye Jürisinin Ücreti Dudak Uçuklattı!

O Ses Türkiye şarkı yarışmasının jürinin haftalık program başına ne kadar aldığı ve bunla ilgi tartişmaları ve detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet ve Feyza - Her Şeyi Yak  O Ses Türkiye Düello 03:05

Mehmet ve Feyza - Her Şeyi Yak O Ses Türkiye Düello

O Ses Türkiye sahnesinde Murat Boz'un takımındaki Mehmet ve Feyza kelimenin tam anlamıyla ortalığı yıktı geçtiler.İşte o anlardan mükemmel bir performansı videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..