#Murat dalkılınç

Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı İmparaorluğunun En Sert Ve Güçlü Padişahı 03:07

Osmanlı İmparaorluğunun En Sert Ve Güçlü Padişahı

Osmanlı padişahları içerisinde en sert ve güçlü padişahı olan IV.Murad'ın bilinmeyenlerini sizlerle paylaşıyoruz.İyi seyirler dilerim.Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Siyasilerden Görüntüler izle 1:48:27

Siyasilerden Görüntüler izle

Programda Süleyman Demirel ve Mesut Yılmaz’ın kısa biyografisi, Yassıada duruşmaları, 1961 Anayasası ve referandum ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Süleyman Demirel,Mesut Yılmaz,Turgut Özal,Celal Bayar,..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Nisan Kararları Hakkında Ortak Basın Toplantısı izle 1:36:10

5 Nisan Kararları Hakkında Ortak Basın Toplantısı izle

Tansu Çiller ve Murat Karayalçın'ın ortak basın toplantısında; 5 nisan kararları ve ilk 9 aylık uygulama sonuçları hakkındaki açıklamaları yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1999 Düzce Depremi-Deprem Sonrası 2. Gün izle 04:11

1999 Düzce Depremi-Deprem Sonrası 2. Gün izle

Düzce depreminin2. gününde, Murat Baykara'nın depremzedelerle yaptığı röportajlar..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye 00:45

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek vermişti. Sosyal medyada da çok konuşula..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Dağ 2 İzle 2:08:51

Dağ 2 İzle

Yaşanan olaylar üzerinden tam tamına 6 sene geçmiştir. Gizli bir görev için başka bir time atanırlar. Bu yeni görevde ise kuzey ırak’da kaçırılan bir gazeteci kurtarılacaktır. Tür: 2016 Filmleri, Dram Filmleri, En İyi F..

  • Tv Series tarafından
  • 39.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP'nin İlk Tanıtım Filmi 2001 17:47

AKP'nin İlk Tanıtım Filmi 2001

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, kurulduktan kısa bir süre sonra, reklam ve tanıtım filmleri yönetmeni Ali Murat Güven'e yaptırdığı ilk tanıtım filmi. (Ekim 2001)..

Aşk Engel Tanımaz 01:07

Aşk Engel Tanımaz

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider...

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda 01:02

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm 21:35

Ahmet'in Günlüğü 26.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Ahmet’in arkadaşı Murat’ın kardeşine ailesinin bilgisi dışında ilaç vermesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendi..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Filmin Hikayesi 6.Bölüm İzle 25:37

Bir Filmin Hikayesi 6.Bölüm İzle

Programın 6. bölümünde; Kara Murat filmi konu edilmektedir...

Akarsularımız Barajlarımız 2.Bölüm 25:08

Akarsularımız Barajlarımız 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Murat Dağ, Demirköprü Barajı, Sard Harabeleri ve Gediz Nehri konu edilmektedir...

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm 25:24

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; Murat Nehri, Ağrı, Doğubeyazıt, Malazgirt, Bingöl, Muş, Malatya kentleri ile çevrelerindeki tabiat ve tarihi yerler konu edilmektedir...

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..