#Murat deniz qıle müzik dinle

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Tan Taşçı - Kalbime Gömüyorum (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:41

Tan Taşçı - Kalbime Gömüyorum (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Tan Taşçı - Dur (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:23

Tan Taşçı - Dur (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Tan Taşçı - Yalan (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Yalan (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Tan Taşçı - Kusura Bakma - Final (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:21

Tan Taşçı - Kusura Bakma - Final (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörte..

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi 03:10

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi

Lara - İhanetin Bekçisi Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin, yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin de sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla Ba..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

İsmail YK - Doyulmuyor 03:09

İsmail YK - Doyulmuyor

Aşkına Memnu adlı klibin Kamera arkası Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Sinüzitinden Kurtulan Küçük Kız 02:36

Sinüzitinden Kurtulan Küçük Kız

Sinüzit belasını çeken bilir, çok pis birşeydir. Burnu tıkar, nefes almanızı engeller ve iltihaplanma olur. Bu kızımızda deniz suyu sarışımıyla nazal temizlik yapıyor...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyüleyici Denizin Dalgaların  Kayalara Hırçın Vuruşu 00:55

Büyüleyici Denizin Dalgaların Kayalara Hırçın Vuruşu

Deniz Kenarında sahilde oturan insanlar Ön Tarafta Dalgaların nasıl kayaların üstüne kadar çıktığını görünce ürpertici ve Büyüleyici iki duyguyu aynı anda yaşadılar. haydi seyredelim...

  • Cowboy tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Keşfedilen Su Canlısı 00:35

Yeni Keşfedilen Su Canlısı

yeni keşfedilensu canlısına deniz paraşütü adı verildi..

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Ceyda Torun İmzalı Kedi Belgeselinden Fragman Geldi 02:16

Ceyda Torun İmzalı Kedi Belgeselinden Fragman Geldi

İstanbul'da kedi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatan Ceyda Torun imsalı 'Kedi' belgeselinden fragman geldi. Belgeselde Rat Catcher, Psycho, Gamsız, Deniz, Duman, Bengü ve Yellow isimli kediler rol alıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Havadan Denize İniş Yapan Uçan Cismin, Tekrar Denizden Kalkış Yapması İnsanı Çok kötü ürperti 02:15

Havadan Denize İniş Yapan Uçan Cismin, Tekrar Denizden Kalkış Yapması

Amatör bir kamerayla Rusya deniz kenarından kaydedilen bu görüntüler sizlerle...

  • Cowboy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yönetmenler Makyaj Videosu Çekerse 02:20

Yönetmenler Makyaj Videosu Çekerse

Deniz Bağdaş'ın yönetmenleri karşılaştırdığı makyaj kanalı parodisi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi 02:52

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görevlendirilmesi için hükümete verilen izin süresinin Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca 10.02...

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Kum Baloncuk Yengeçleri 01:54

Kum Baloncuk Yengeçleri

Bu alandaki tek savunmaları sayıca fazlalıgın verdigi güven degil,burda yengecin başka bir stratejisi var..

Yönetmenler Makyaj Videosu Çekerse 2 01:42

Yönetmenler Makyaj Videosu Çekerse 2

Ünlü yönetmenler makyaj videosu çekse nasıl olurdu sorusunun cevabını veren ve ilk videosu ile beğeni toplayan Deniz Bağdaş'tan ikinci video geldi. Bu videoda ise ağırlıklı olarak yabancı yönetmenlere değinen Deniz, Tara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mariana Çukuru ve İlginç Canlılar 01:22

Mariana Çukuru ve İlginç Canlılar

Doğa deniz muhteşem. Bunlara akıl sır erdirmek mümkün değil. Düşünün gözümüzün gördüklerine bile akıl sır erdiremiyoruz..

Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..