#Murat göğebakan ben sana aşık oldum müzik dinle

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Canlı Yayına Bağlanan Avukattan Olay Yaratacak Sözler 49:46

Canlı Yayına Bağlanan Avukattan Olay Yaratacak Sözler

Yağmur Aşık hakkında hapis istemiyle dava açıldı! Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuklarını darp ettiği iddia edilen eşi Yağmur Aşık’a 2 yıl ..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce