#Murat göğebakan ben sana aşık oldum müzik dinle

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hozan Devran Doymadım 04:15

Hozan Devran Doymadım

ŞARKI SÖZLERİ Sen olmadan yaşayamam ölürüm ölürüm yar ölürüm Ayrılığa doydum sana doymadım doymadım yar doymadım Ben sevmeye kıyamazdım ah gülüm gülüm vah gülüm Ölümlere doydum sana doymadım Lele doymadim d'le d'le doy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Gökçe - Sen 03:47

Gökçe - Sen

Gökçe - Sen Şarkı Sözleri Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum A..

  • PengoTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sude - Gönlümce 02:45

Sude - Gönlümce

sözler Gecelerin vuslatında Seni bekler yüreğim Karanlıkta kaybolmuş Kimsesiz çocuk gibiyim Sonsuzdu gözlerin Yıldızlar gibiydin Karadelik oluverdin Korkardım bilirdin Bugün aklıma geldin Sen hiç böyle değildin ..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı 00:32

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı

YAĞMURLU BİR GÜNDE Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun so..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Boşu Boşuna şarkı sözleri ile Hak bana bir ömür vermiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş, bir can girmiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mahi çıkarır Gö..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981 05:17

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981

Müslüm Gürses - İtirazım Var dinle İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce