#Murat göğebakan bu aşkın sonunda müzik dinle

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Suat Suna - Seni Buldum 02:43

Suat Suna - Seni Buldum

Seni Buldum, Buldum Seni Kapat Artık Gözlerini Sonunda Gördüm Seni Hergün Daha, Daha Güzel Yalnız Bana Özel Ne Mutlu Buldum Seni Sonunda Gördüm Seni Ne Mutlu Buldum Seni Seni Buldum, Buldum Seni Kapat Artık Gözlerini Son..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.439 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saffet Anibal - Dört Duvar 03:37

Saffet Anibal - Dört Duvar

Dört Duvar şarkı sözleri ile Yanıyor içim hala köz oldum aşka Bitmedi derdin kederin bela oldun başa Gitsedi iyiydi kalsaydı yeriydi Ne aşkı ne sevdası dert oldu gitti Dört Duvar Şarkı Sözleri İle El ele gezmedikmi s..

İzzet Altınmeşe - Le Naze 03:29

İzzet Altınmeşe - Le Naze

Diyarbekir Bedende Seni Gördüm Gidende Aklımı Baştan Aldın Bahan İşmar Edende Le Naze Naze Le Naze Naze Le Naze Etme Bu Naze Eyle Gönlümü Raze Olmuşam Aşkın Mareze Gidersen Beni Apar Yoksa Kıyamet Kopar Arkam Sı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni 04:21

Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni

Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün-ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tece..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye) 04:32

Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye)

Ooh, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah I am not your homie, not your, hoo, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah You don't know me [Verse 1] Oh yeah, time ..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski Eşine Evlilik Teklifi Etti 02:22

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski E

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, ikinci kez evleniyor... Çift, kızları Nazlı ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, kaldıkları Casa Costa Otel’in iskelesinde böyle..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..