#Murat göğebakan bu aşkın sonunda müzik dinle

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Koma Se Bira - Dade 05:09

Koma Se Bira - Dade

Dadê dadê cana mın nazdare lo Dadê dadê lê kulilk le nare lo Canê binên derenge êvare lo Dıl bı qêrin u erde ewre nare lo Cane binen derenge evare lo Dıl bı qêrin u erde ewre bilbılo Dadê dadê sebra mın naye bi tenê ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar 05:09

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar

Arzu Şahin kömür gözlüm sende sevda ne arar türkü sözleri Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı 00:24

Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı

Gün geçmiyor ki bir çılgınlıkla daha karşılaşmayalım. Nişantaşı'nda gerçekleşen olayda, Murat Efe‏ isimli kişinin kaydettiği video adeta insanın kanını donduruyor. Murat Efe‏'nin hepimizin yolunu kestiği şeklinde tanımla..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..