#Murat göğebakan bu aşkın sonunda müzik dinle

HiraiZerdüş  -  Devran-ı âlemi seyran ederken 03:08

HiraiZerdüş - Devran-ı âlemi seyran ederken

Devrân-ı âlemi seyran ederken Bir sam esti geldi koku tersine Baktım çar etrafa cevlan ederken Attı felek bana bana oku tersine - Olmadım dünyada şad u bahtiyar Geçti taze ömrüm oldum ihtiyar Yârdan nâme geldi bana..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun 04:34

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun Dinle Bir yar sevdim kaşı kara Saramadım doya doya Alıp gitti seni benden Helal olsun Ankara'ya Hadi aşkın öyle olsun Gene de canın sağolsun Yar etmedi seni bana Ankara'ya helal olsun S..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Ne Yapsak Ne Etsek 04:49

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek Şarkı Sözleri NE YAPSAK NE ETSEK DEĞİŞMEZ ARTIK KADERDE ELVEDA DEMEKTE VARMIŞ SEVGİLİM YOLUMU BEKLEME ARTIK KADERDE AYRILIP GİTMEKTE VARMIŞ KADERİ TALİHİ YENEMEDİK Kİ GÖZLERDEN YAŞLARI SİLEME..

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm 04:55

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm

Niye gündüzüm benzer sabaha Ne gecem de var karanlık Sebepsiz yürürüm bazen Ruha arz eyler bedenim Yolun sonunda sen varsan x2 Olmaz şikayetim Mecburdur mecnun leylasına koşmaya Mecali yok bu ruhun Sevdasından kopmaya N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine 03:16

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine

Sormadın mı Kalbine şarkı sözleri ile Dumanında ve korundasın cigaramın En sonunda yanındasın korkularımın Sonu gelmez bu gece Sabah olmaz bu gece Sormadın mı kalbine, yoksa bir defa bile Sevmeyenler ağlamaz, yaşa..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..