#Murat güler derin mevzular müzik dinle

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

Acı Tatlı Ekşi İzle 1:42:27

Acı Tatlı Ekşi İzle

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla k..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Mero - Olabilir 03:55

Mero - Olabilir

Mero Olabilir Müzik Dinle Music Publisher: Copyright Control Author: Enes Meral Arranger: Gökhan Güler Composer: Iceberg..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro 02:35

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro

Söz-Müzik: Anonim Yöre: Şanlıurfa Kaynak: Mukim Tahir Bağlama: Baran Özer Zurna: Selami Gördeli Perküsyon: Barış Cem Songur Mix & Mastering = Taner Ersoy Kayıt = Çatı Müzik Video: Elapro MEDIA Yapımcı Yönetmen: Kaan Gö..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Ümit Besen - Tövbekar 04:00

Ümit Besen - Tövbekar

Ümit Besen - Tövbekar Şarkı Sözleri Genç yaşımda yıktı beni kederler Kendi kaderime sitem kar oldum Ağlayan sonunda güler dediler Ömrümce gülmedim isyankar oldum Sevgilim akıttı hep gözyaşımı Aşk diye taşlara vurdu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Leorem - Yola Devam 03:15

Leorem - Yola Devam

Leorem - Yola Devam Dinle Söz: Barış Çelik Müzik: Murat Gemlik Düzenleme: Murat Gemlik Yönetmen: Barış Berham..

Cerem Onurluer - OHO 03:06

Cerem Onurluer - OHO

Cerem Onurluer - OHO Dinle OHO Söyle be kader yaz gidişatı Kaç acı var daha düş küsüratı Gönder hepsini çekmişim alayını Başlasın hadi ver işareti Kıymadan bana aşk aşireti Ezber etmişim hasretin babasını Keyif beni..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir 03:47

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir

Prod by King Corn Beatzz Mix & Mastering: Gökhan Güler Yönetmen: Samet Porsuk Görüntü Yönetmeni: Metehan Kutlu Edit & Vfx: Kerem Emre Kopuz Yönetmen Asistan: Umut Ayçiçek Kamera: Esat İnci Pro by Badgerfilm..

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video) 02:41

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video)

Produced by Iad Aslan Söz/Beste: Derya Ürkmez Recorded & Mixed by JYDN Master: Nuri Singör Clip: Yönetmen: Derya Ürkmez Görüntü Yönetmeni: Bilal Baker & Burhan Ulucay Fotoğraf/Cover: Gizem Uluçay Kurgu/ Renk: Bilal Ç..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz] 01:58

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz]

Produced by: Dj Artz Mix & Mastering: Gökhan Güler Artwork: Furkan Akkan Artwork Video: 1998arthur Ferhat Yılmaz; Baltimore İzmir Ghostface Killaz Barbeque, grill ya da mangal Chivas Kamyon tır çeker kangal Sivas Atla..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..